Široki slavio protiv Zrinjskog

KOŠARKA
Široki slavio protiv Zrinjskog

Košarkaši Širokog Brijega na Pecari su ugostili vodeću momčad lige, ekipu Zrinjskog. Kada se to najmanje očekivalo dogodila se pobjeda Širokoga protiv najbolje momčadi lige rezultatom 95:80.

Ovo je jako važna i motivirajuća pobjeda  koja još uvijek ostavlja neku nadu da se Širokobriježani mogu dokopati Play-offa.

Domaćin je bolje otvorio meč s većom željom i strašću za pobjedom, što im se na kraju isplatilo. Bila je to utakmica s puno preokreta i s puno dobrih serija jednih i drugih, ali su ipak deblji kraj uspjeli izvući Širokobriježani.

U drugoj četvrtini domaćina su omele pucačke vještine Svena Smajlagića, koji uspijeva ubaciti čak pet trica i goste baca u trans. Gosti su uspjeli otići s vodstvom na poluvremenu i pokušavali ga održati do kraja, ali domaćini to nisu dozvolili i vraćaju se u meč.

Bila je to sjajna večer mladog Josipa Batinića, koji je iskoristio nedostatak Martina Junakovića i na najbolji mogući način iskoristio svoju minutažu i domaćine vodio ka pobjedi. Najbolji igrač je kao i u većini utakmica kod domaćina bio T.J. Cromer koji je imao 25 poena uz pratnju mladog Josipa Batinića koji je dodao 17 poena, a kod gostiju su najučinkovitiji bili Sven Smajlagic s 23 poena i Toure Murry sa 18 poena.

Matej Martinović

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C