​Dva zlata za KK Zrinjski na Ilidži

Karate
​Dva zlata za KK Zrinjski na Ilidži

U subotu i nedjelju 10 i 11. ožujka 2017 godine je održan je 13. po redu međunarodni karate turnir ILIDŽA OPEN na kojem je u dva dana natjecanja sudjelovalo vise od 1270 natjecatelja iz 11 država regije.

Na ovom jakom turniru Karate klub Zrinjski Mostar nastupio je sa 6 natjecatelja i osvojio dva zlatna odličja. Zlatom u svojim kategorijama su osvojili Petra Bandić djevojčice -40 kg sa čime je nastavila apsolutnu dominaciju u toj kategoriji u zadnjih godinu dana i Marija Marojević u kategoriji U21 +68 kg. Odličan turnir su odradile Marija Mandić koja je nakon 3 borbe izgubila u borbi za odličje i Mia Đinkić kojoj je nedostajalo samo malo sreće da izbaci europsku prvakinju iako je vodila 2-0 to joj nije bilo dovoljno.

Trener  Marko Opančar je rekao da su rezultati očekivani jer se kontinuirano kroz proces treninga taktička i tjelesna sprema podižu na višu razinu i rezultati za dobar rad ne izostaju. Nakon nekoliko dobrih rezultata sprema se finiš sezone na kojem karate klub Zrinjski već sljedeći vikend nastupa na Jadran Kupu u Splitu sve u pripremama za prvenstvo države koje slijedi.

pogled.ba

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C