Asmir Begović domaćin ljetnog trening kampa za vratare

sarajevo
Asmir Begović domaćin ljetnog trening kampa za vratare

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine i vratar engleskog premijer ligaša AFC Bournemoutha Asmir Begović bit će organizator i domaćin specijaliziranog trening kampa za vratare koji će se održati u Sarajevu 9. i 10. lipnja 2018. godine.

Kamp za cilj ima dječacima i djevojčicama između 8 i 16 godina ponuditi iskustvo treniranja u profesionalnom okruženju i individualnog rada s vrhunskim trenerima, promovirati poštovanje rivala, suigrača i trenera, ali u isto vrijeme pružiti mladima priliku za zabavu i stvaranje novih prijatelja.

''Ideja da u Bosni i Hercegovini pokrenemo jedan ovakav kamp nije došla preko noći'', objašnja Begović, koji je sam sudjelovao u pripremanju dvodnevnog programa rada i koji će ijekom kampa između ostalog i aktivno raditi s polaznicima i pokušati pomoći svojim savjetima, prenosi Bljesak. info.

''Naša zemlja ima veliku vratarsku tradiciju i želimo talentiranim vratarima i vratarkama pružiti priliku da se kroz ozbiljan rad na individualnoj razini dodatno razvijaju i steknu nova znanja koja će im pomoći u budućnosti''.

Broj polaznika kampa, koji će se održavati na terenima Trening centra FK Sarajevo u Butmiru, je ograničen. Svi zainteresirani informacije mogu dobiti na broj +387 62 337 954,  prijaviti se putem internetske stranice Kampa ili elektronskom poštom kamp@asmir1.com.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C