Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Goran Sablić se oprostio od Širokog i preuzeo moldavski Šerif

NOGOMET
Goran Sablić se oprostio od Širokog i preuzeo moldavski Šerif

Goran Sablić više nije šef stručnog stožera NK Široki Brijeg. Nakon godinu i pol provedenih na klupi „Plavo-bijelih", tijekom kojih je osvojio i jedan trofej (Kup BiH), Sablić odlazi u moldavski Šerif. Široki Brijeg je vodio u ukupno 60 službenih utakmica.

„Sablić je napravio iskorak u radu u našem klubu, što nije prošlo nezapaženo. Oko svih planova redovno je i korektno izvještavao klub, tako da nismo iznenađeni njegovim odlaskom u Šerif. Zahvaljujemo se Goranu na predanom radu, bilo je zaista zadovoljstvo surađivati s njim. Podigao je razinu rada u Širokom Brijegu i njegovom nasljedniku neće biti lako", kazao je u povodu Sablićeva odlaska s „kormila" Širokog Brijega sportski direktor Dalibor Šilić.

Uz Sablića, „Plavo-bijele" napušta i pomoćnik Mirko Hrgović. NK Široki Brijeg obojici želi sve najbolje u nastavku trenerske karijere.

A tko će naslijediti Sablića i povesti Široki 11. lipnja na pripreme za novu sezonu, još nije poznato. Šilić je za klupsku stranicu potvrdio da su u tijeku pregovori s nekoliko kandidata, da će izbor uskoro biti sužen na dva-tri imena, a da će nakon toga Upravni odbor donijeti konačnu odluku, priopćeno je na službenim stranicama kluba.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.