Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Messiju peta Zlatna kopačka

rekord
Messiju peta Zlatna kopačka
Foto: SkySports Foto: SkySports

Zvijezda Barcelone i argentinske reprezentacije Lionel Messi je peti put u karijeri osvojio Zlatnu kopačku kao najbolji strijelac najjačjih europskih liga.  

Messi je sezonu završio sa 34 gola, odnosno 68 bodova, a drugi je Liverpoolov Egipćanin Mohamed Salah sa 32 gola, odnosno 64 bodova. 

Prije mjesec dana je Salah bio glavni kandidat za Zlatnu kopačku, ali je Messi u zadnjih šest utakmica zabio osam golova i tako ga pretekao. Messi je i najbolji strijelac španjolskog prvenstva. 

Na trećem mjestu je Tottenhamov Harry Kane sa 30 golova. Po 29 pogodaka su postigli Ciro Immobile (Lazio), Robert Lewandowski (Bayern) i Mauro Icardi (Inter). Edison Cavani (PSG) i Cristiano Ronaldo (Real) su zabili po 28 golova. Messi je rekorder s pet nagrada za najboljeg strijelca Europe, nakon što je istu dobio 2010., 2011., 2013. i 2017. godine.

vecernji.ba

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.