Odigrana utakmica između dva Konavoska rivala

nogomet
Odigrana utakmica između dva Konavoska rivala

U derbiju 16. kola i otvaranju  proljetnog dijela prvenstva Prve županijske nogometne lige Dubrovačko-neretvanske odigrana je utakmica između dva vječita lokalna rivala, domaćina NK Slaven s Grude i NK Konavljanin, susjeda iz Čilipa. Ekipa Slavena je na stadionu Gnjile slavila s ne baš tako visokih 1:0.

U utakmicu se krenulo veoma euforično, borbeno i čvrsto. Prvi dio utakmice  bio je napet i pun ne realiziranih prilika.  U drugo poluvrijeme  obje ekipe ulaze energično i poletno, no početkom druge polovice poluvremena osjeća se pad energije. U 58. minuti utakmica se prekida zbog ubacivanja jaja od strane domaćih navijača prema gostujućem vrataru. Prekid je potrajao deset minuta te se utakmica nastavila u normalnim uvjetima.  U 86.minuti domaćini zabijaju pobjednički gol i tako si osiguravaju tri boda. 

Igralo se veoma defanzivno i kvalitetno, stvorene su brojne šanse iz kontri i polukontri od kojih smo jednu i iskoristili. Sljedeća utakmica je gostovanje kod Omladinca gdje se nadamo novoj pobjedi“, izjavio je pomoćni trener nogometnog kluba Slaven Gruda, Zvonimir Deranja.

Lorena Schmuch

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C