Vlašić uoči Primorske: „Vjerujem u momčad i dečke i rad koji ostvarujemo na treninzima“

ABA 2 LIGA
Vlašić uoči Primorske: „Vjerujem u momčad i dečke i rad koji ostvarujemo na treninzima“

HKK Zrinjski u srijedu od 18 sati dočekuje neporaženu momčad  KK Primorsku u okviru 7. kola ABA 2 lige.  Trener Hrvoje Vlašić i igrač Luka Pandurić iznijeli su svoja očekivanja na konferenciji za medije.

„Igraju dobro cijelo vrijeme iako su imali situacija u kojima su se izvlačili, ali i to govori o njihovoj kvaliteti. Puni su talenta s 12 jednakih igrača. Mi igramo kući, ali imamo kvalitetu više iako to rezultati ne sugeriraju. Forma nam je u usponu. U Čačku smo izgledali dobro, ali nismo uspjeli pobijediti", izjavio je trener Hrvoje Vlašić.

Plemići su rezultatski loše ušli u novu sezonu ABA 2 lige. U šest kola upisali su pet poraza i samo jednu pobjedu protiv ekipe MZT Skopje. Međutim, trener Vlašić  smatra kako je njegova momčad spremna za novi izazov i kako se dobar rad na treningu mora isplatiti.

"I prošle godine je Primorska bila konkurent za ABA 1 i dvije utakmice protiv njih bili smo na jednoj lopti. Ući ćemo hrabro i muški u utakmicu i iskoristit ćemo svaku priliku da ih iznenadimo. Trebat će biti hrabar, agresivan i kontrolirati skok, a morat ćemo napokon nešto i pogoditi. Vjerujem u momčad i dečke i rad koji ostvarujemo na treninzima“, dodao je Vlašić.

Organizator igre Zrinjskog Luka Pandurić naglasio je kako neće biti lako igrati protiv vodeće momčadi ABA 2 lige.

"Zna se da su vodeći  omjerom 6-0. Mi smo nesretno izgubili neke utakmice, a s njima se trebamo potući i nametnuti svoj ritam. Zna se da su popunjeni na svim pozicijama, ali sve je na nama i mislim da ćemo se mi pitati oko svega u ovoj utakmici“, zaključio je 25-godišnji Pandurić.

U poluvremenu utakmice s Primorskom bit će organizirana nagradna igra za sve posjetitelje. Kupovinom ulaznice svi posjetitelji ulaze u bubanj iz kojeg će se izvlačiti pet sretnih osoba koje će imati priliku pokušati postignuti koš s pola terena i kući otići s vrijednom nagradom. Prva nagrada je poklon bon od 500KM kojeg poklanja Mimaco doo Mostar. Druga nagrada je poklon paket Mostarske pivovare dok je treća od Kraš trgovine.

Pravila su sljedeća: svaki izvučeni gledatelj imat će pravo dva puta pokušati ubaciti loptu kroz obruč te će ukoliko postigne koš otići kući s vrijednom nagradom, a ako se ne dobije pobjednik nagrade se prenose na sljedeću domaću utakmicu.

Ivana Soldo/Marijana Bošnjak

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista