Na tržište stiže prvi levitirajući gramofon

Tech čudo
Na tržište stiže prvi levitirajući gramofon

Novosti iz svijeta tehnologije namijenjene glazbi su da je lansirana Kickstarter kampanja kako bi se na tržištu pojavio prvi gramofon koji lebdi.

MAG-LEV Audio će pokušati promijeniti pravila igre kroz novitet sustava i patentirane tehnologije koja se služi magnetnom levitacijom i softverom reguliranim preko senzora, kako bi osigurali konzistentnost i preciznost okretanja tanjura.

Dizajneri ovog novog tech čuda moraju prikupiti 300 tisuća dolara kako bi započeli s proizvodnjom, a do sada su uspjeli prikupiti oko 22 tisuće dolara. Nadaju se kako će se MAG-LEV Audio na tržištu pojaviti do rujna 2017. godine.

Gramofon će imati Pro-Ject 8.6 ručkicu i Ortofon OM 5E iglu, dok će uvlačiva noga tanjura biti instalirana na način kako bi omogućila tanjuru mirovanje dok je gramofon isključen. Također, imat će osvijetljenje ispod tanjura, što će "istaknuti vizualni efekt levitacije čak i dok nema svjetla".

"Tražili smo način kako bismo ljudima pružili bolji i noviji način iskustva s pločama. Gurajući granice audio tehnologije, uspjeli smo integrirati unaprijeđeno iskustvo glazbe u dizajn samog gramofona, donoseći osjećaj bez gravitacije u vaš dnevni boravak.", stoji u opisu proizvoda.

Mixmag.adria
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C