Doris Dragović nezapamćenim spektaklom oduševila Mostar

kosača
Doris Dragović nezapamćenim spektaklom oduševila Mostar

Hrvatski dom hercega Stjepana Kosače u Mostaru ugostio je glazbenu divu Doris Dragović koja je oduševila mnogobrojnu publiku.

Doris je publiku zabavljala više od dva sata. Prepuna Kosača, koja je rasprodana čak dva mjeseca prije koncerta, uživala je tako u hitovima ove glazbene dive.

“Gradove prepoznajemo po ljudima. Ja sa sobom uvijek nosim tu silnu toplinu iz Mostara koja me vrati natrag kao magnet. Kada sam zadnji put bila ovdje ni ne sjećam se koliko sam imala godina. Sada imam 57 i mogu vam reći da mi je fenomenalno sa svih 57”, kazala je ova glazbena diva pred publikom oduševljenom njezinom iskrenošću.

Svoje hitove kao što su “Krivi ljudi”, “Željo moja”, “Jedini”, “Neću propast ja” i mnogim drugima iz svoje dugogodišnje karijere Doris je otpjevala zajedno sa publikom koja je više od pola koncerta stajala na nogama od oduševljenja.

Kako bi razveselila svoju publiku koja nije uspjela osigurati ulaznice na vrijeme, pjevačica će održati još jedan koncert dan poslije, 10. studenog 2018. godine, s početkom u 20:00 sati.

Svaki koncert splitske dive Doris Dragović je posebna emotivna priča za koju njezini obožavatelji uvijek traže mjesto više, što se pokazalo i ovoga puta.

Nikolina Šimunović

Ilijana Lovrić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista