Lov na blago Hercegovine

INTERAKTIVNI SEMINAR
Lov na blago Hercegovine

“Lov na blago Hercegovine” trodnevni je interaktivni seminar o kulturi i miru koji će biti održan od 7. do 9. travnja 2017. godine u Mostaru. Seminar uključuje cjelodnevni izlet 9. travnja u Nevesinje i Čapljinu.

Sve troškove seminara (prijevoz, smještaj, ishrana i radni materijal) pokriva organizator.

Prijaviti se mogu sve zainteresirane osobe u dobi između 18 i 30 godina sa šireg područja Mostara, Čapljine i Nevesinja, najkasnije do 4. travnja 2017. godine putem formulara.

"Trodnevni seminar ima za cilj mladim ljudima iz triju općina u Hercegovini pružiti priliku za međusobno upoznavanje i upoznavanje bogatstva multikulturalnog podneblja u kojem žive. Naglasak seminara stavljen je na važnost osobnog doživljaja za razbijanje predrasuda o susjedima i uvažavanja kako sličnosti, tako i različitosti", navodi za Treći.ba koordinatorica projekta Inga Kotlo.

Seminar o kulturi i miru podržan je putem projekta PRO-Budućnost i američkog Caritasa (CRS) u suradnji s Fondacijom Mozaik, Caritasom Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzle, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Međureligijskim vijećem u Bosni i Hercegovini.

PRO-Budućnost (Povjerenje, Razumijevanje, Odgovornost za Budućnost) četverogodišnji je projekt izgradnje pomirenja i povjerenja među građanima i građankama u BiH, koji organizira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

Monija Markić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostar
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C