Održan sastanak ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a i ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije

Mostar
Održan sastanak ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a i ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije

ŽO HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije održao je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru radni sastanak sa ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Sastanak su predvodili predsjednici županijskih odbora Ljubo Bešlić i Branko Bačić uz sudjelovanje predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. Nevenka Hercega i župana Dubrovačko-neretvanske županije Nikole Dobroslavića, te načelnika i gradonačelnika s područja tih dviju županija.

Ljubo Bešlić, predsjednik ŽO HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije je uputio poruke dobrodošlice i zahvalio na potpori sestrinske stranke na predstojećim Općim izborima u Bosni i Hercegovini. „Posebno smo naglasili važnost predstojećih Općih izbora, koji su od sudbonosnog značaja za dugoročni položaj i  ravnopravnost hrvatskog naroda u BiH, kojom bi se uistinu potvrdila njihova konstitutivnost u ovoj zemlji. Poseban naglasak stavljen je na omogućavanje izbora legitimnih predstavnika hrvatskoga naroda na svim razinama vlasti, počevši od županijske preko federalne do državne. “

Branko Bačić, predsjednik ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije je naglasio važnost rješavanja životnih pitanja, koji su od velikog značaja za hrvatski narod s obe strane granice. „Želimo pružiti veliku potporu našim kolegama iz HDZ-a BiH, posebice kako bismo animirali sve naše sugrađane koji imaju pravo glasa da izađu na Opće izbore u BiH. Moramo riješiti pitanje hrvatskog naroda u ovoj zemlji i njihov položaj. Trebamo uraditi sve što možemo, kako bi izbori u BiH prošli u demokratskom duhu, a jednako tako trebamo biti potpora da, kao konstitutivan narod, Hrvati u BiH žive sva prava koja im pripadaju.“ 

Na sastanku je zaključeno kako će suradnja sestrinskih stranaka iz ovih dviju županija biti intenzivirana i nastavljena i u sljedećem razdoblju na dobrobit Hrvata u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista