Predstavljanje nove mobilne igrice u SPARK-u

mostar
Predstavljanje nove mobilne igrice u SPARK-u

U prostorijama SPARK-a, Dominik Ćorić, učenik četvrtog razreda srednje škole predstavio je svoju novu mobilnu igricu „Sparko's Adventures“. Igrica je dobila naziv po istoimenoj grupaciji, čiji je Dominik stipendist već dvije godine. Nakon brojnih pokušaja i odustajanja, izradio je finalnu verziju igrice koja je već sada dostupna na Google play storu.

Dominik je prethodno već napravio tri mobilne igrice za Android uređaje te se odlučio napraviti četvrtu, ovoga puta 3D igricu.

„Uz pomoć naših znanja i vještina te svoje volje i znanja koje je ostvario kroz naš zajednički rad, kreirao je ovu igricu. Inspiracija su mu bili naši radnici po svijetu koje mi brendiramo kao „spartance“. Igrica ima 5 levela a glavni lik Spark sakuplja žaruljice a sami je cilj ove igrice u što kraćem vremenskom roku sakupiti sve žaruljice te proći kroz vrata koja označavaju novi level.“ Poručila je Maja Miljević, direktorica SPARK-a.

Na promociji ove igrice održano je natjecanje za sve ljubitelje mobilnih igrica koji su novopredstavljenu igru željeli i sami isprobati. Pobjednik je osvojio slušalice Sharkoon Rush ER2, koje će mu omogućiti bolji doživljaj igranja mobilnih igrica.

Antonia Čavlina / Radoslav Šimunović

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista