Proslavljena 29. obljetnica utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH u Stocu

svečanost
Proslavljena 29. obljetnica utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH u Stocu

U Športskoj dvorani u Stocu održana je svečanost obilježavanja 29. obljetnice utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH Stolac. Obljetnici je nazočilo visoko izaslanstvo HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem i domaćinom, Stjepanom Boškovićem.

Polagali su se vijenaci, palile svijeće i održana je molitva kod spomenika poginulim braniteljima HVO-a za koje je tokom svečanosti uslijedila minuta šutnje. Program je otvorila muška klapa Trebižat koji su izveli himnu “Lijepa naša”.

Stjepan Bošković, predsjednik OO HDZ BiH Stolac i načelnik Općine Stolac uz čestitke uz 29. obljetnicu, obratio se publici i iskazao je zahvalnost aktualnim, ali i svim dosadašnjim članovima OO HDZ BiH Stolac.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović od srca je svima čestitao 29. obljetnicu utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH Stolac te se u svom govoru osvrnuo na proteklo vrijeme. Predsjednik Čović je kazao kako nas to vrijeme nije obeshrabrilo, kao ni ovo vrijeme danas nema nikakve mogućnosti. Na samom kraju govora dr. Čović zaključio je: “Učinit ćemo sve da na idućim lokalnim izborima izađemo jedinstveni na izbore kao Hrvatski narodni sabor."

Marija Raguž

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista