Tisuće lampica pale se 26. studenog

Advent u Mostaru
Tisuće lampica pale se 26. studenog

Brojimo sitno do otvaranja prvog Adventa u Mostaru. Sveučilišno igralište pretvorit će se u Zimski grad. Trajat će 42 dana, bit će 60 izlagača na dvije bine, a 26. studenoga upalit će se tisuće lampica.

Šatori su postavljeni, kućice se nižu jedna za drugom, tu je i prvo pravo klizalište u Mostaru, ali i cijeloj Hercegovini. Na igralište se smjestio i restoran s bogatom gastronomskom ponudom, božićnim delikatesama, tradicionalnim delicijama, specijaliteta iz cijeloga svijeta.  Duhovna glazba, glazba uživo, nastupi pop rock grupa, DJ program, književne večeri samo su dio onoga što je predviđeno na Adventu.  U zoološkom vrtu svi će se moći upoznati sa domaćim životinjama, gdje će se nalaziti i poni, oni najmlađi moći će ga i jahati. Svi posjetitelji, a osobito oni najugroženiji dobit će besplatne obroke.

Na klizalište će se moći ući po simboličnim cijenama. Tijekom dana do 16 sati ulaz na klizalište bit će tri, a iza 16.00 sati pet konvertibilnih maraka. Radno vrijeme Adventa u Mostaru je od 9.00 sati ujutro do ponoći“, najavili su organizatori.

Nakon skoro 10 godina Advent u Mostaru će prirediti i doček Nove godine na otvorenome u gradu na Neretvi.

Program sa točnom satnicom svih događaja objavljivat će se tjedno na stranici Adventa u Mostaru, a svi zainteresirani mogu pratiti informacije na službenoj facebook stranici.

Udruga građana Advent organizira 22. studenoga u 17 sati u maloj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru konferenciju za medije u povodu otvaranja manifestacije "Advent u Mostaru".

Tom prigodom bit će predstavljen program otvaranja, kao i cjelokupni program manifestacije, priopćili su organizatori.

Ivona Ćosić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostar
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C