Zračna Luka Mostar uskoro uvodi letove za Istanbul

MOSTAR
Zračna Luka Mostar uskoro uvodi letove za Istanbul

Turkish Airlines razmišlja o uvođenju letova između Istanbula i Mostara u nadolazećem razdoblju, a razgovori o novoj usluzi su u tijeku.

Direktor zračne luke Mostar Marin Raspudić izjavio je kako su dobili upit od Turkish Airlinesa o tipu zrakoplova koji je podoban za uvjete mostarske zračne luke, što pokazuje da pregovori napreduju, prenosi HMS.

Raspudić je rekao da bi Airbus A319 bio najprikladniji za letove iz Istanbula, a za građane Mostara važno je da putuju do istoka kako bi se putnici mogli povezati preko Istanbula s ostatkom svijeta.

 “Ova zračna luka ima kapacitet za upravljanje zrakoplovom Turkish Airlinesa, stoga nema prepreka za proširenje naše suradnje i konačno povezivanje Mostara s Istanbulom”. izjavio je generalni turski konzul u Mostaru Zerrin Kandemir .

Zračna luka Mostar, koja tijekom ljeta ima niz sezonskih i čarter letova, prvenstveno za hodočasnike koji posjećuju Međugorje i turiste, ove godine je osigurala dva nova leta, uključujući dva tjedna leta iz Zagreba kojim upravlja Croatia Airlines ( od 3. svibnja) i dvije tjedne usluge iz Dusseldorfa i Stuttgarta kojima upravlja Eurowings (od 16. svibnja i 19. svibnja).

Ova godina je ključna za Zračnu luku Mostar, zbog čega bih pozvao mještane da koriste ove nove letove u Njemačku i Zagreb kako bi se usluge mogle održati. Dolazak Eurowingsa i Croatia Airlinesa poboljšat će povezanost zračne luke i učiniti da je i drugi prijevoznici uzmu u obzir “, rekao je Raspudić, prenosi HMS.

 

treci.ba

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C