Dioptrijske naočale kao modni dodatak

modni dodatak
Dioptrijske naočale kao modni dodatak

Ako imate problem s vidom i nosite dioptrijske naočale, znate da su okviri postali jedan od najvećih modnih detalja koji odražavaju osobnosti - te uvijek svoje kombinacije i make up prilagođavate izgledu svojih naočala.

Trendovi se mijenjanju iz dana u dan i nemoguće je ''trendovski'' mijenjati dioptrijske naočale za koje treba izdvojiti veću količinu novca. Stoga, ako ste odlučili ili vam je vrijeme izabrati nove, posegnite za okruglim okvirima, koji zasigurno stoje svakom obliku lica.

Krivulja je na raznim modelima različito naglašena, neki vole potpuno okrugle naočale u stilu Harryja Pottera ili popularno zvane ‘Lennonice’, dok drugi preferiraju samo lagano zaobljen rub. Debljina okvira varira kao i materijal i boja, no ono što je svima zajedničko da su stakla velika, što je ujedno vrlo praktično jer proširuje vidno polje.

Posebno je popularan model u boji kornjačevine, tzv. ‘tortoise’ print koji spaja crnu i žućkaste nijanse, a zanimljiv je iz razloga što unosi svježinu u lice i nije strog poput okvira crne boje. No crna je boja ipak vječna i uvijek elegantna, takvi okviri pristajat će uz svaku odjevnu kombinaciju – ako po prvi puta kupujete naočale i još ste nesigurni, možda je najbolje da okviri budu crni i neutralni. Svi ljubitelji živih boja mogu birati između hit boje marsala te drugih nijansi crvene, plave, zelene i slično.

Ako ste pak avanturistički raspoloženi i želite se istaknuti – odaberite model od prozirne plastike jer s njim zasigurno nećete proći nezamijećeno.

prvi.tv

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C