The Frajle Mostaru donijele ljubav na dar

Publika na nogama
The Frajle Mostaru donijele ljubav na dar

Bend 'The Frajle' u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača održao je, prema mišljenju mnogih, koncert za pamćenje, a na kraju nastupa svi iz publike su bili na nogama u fantastičnoj atmosferi koju su napravile četiri pjevačice sa svojim bendom.

'The Frajle' su na sceni zajedno devet godina, a za uspjeh samatraju zaslužnim red, rad i disciplinu. "Imamo raspored nastupa i dane odmora. Dobra organizacija je uvijek put do uspjeha", navele su. Svoju glazbu, kojom osvajaju publiku gdje god se pojave, opisuju kao spoj Vojvodine, pomješane sa Mediteranom, te malo istoka i zapada.

Koncert je započeo pjesmom 'Ljubav na dar', a kroz više od dva sata između ostalih publika je čula i 'Ich liebe dich', 'Godine prolaze', 'Ko se to meni zaljubio', 'Nedostaješ mi ti', 'Kad se ljubimo' i mnoge druge, odnosno ukupno oko 30 pjesama.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, udružile su svoje odlične vokale, dvije akustične gitare i izvrstan ukus za kostimografiju, te napravile najzanimljiviji glazbeni performans na aktualnoj glazbenoj sceni - The Frajle.

"Ovo je bio jedan divan završetak Dana žena", riječi su jedne posjetiteljice koja nije krila oduševljenje ono što su Novosađanke priredile Mostarkama i malobrojnim Mostarcima, jer je većinu dvorane ispunila ženska publika, bljesak.info

 

 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C