Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Održan skup ljubitelja oldtimera

Mostar
Održan skup ljubitelja oldtimera

Oldtimer klub Mostar okupio je po peti put ljubitelje oldtimer vozila, a skup se održao iza Gradske vijećnice grada Mostara.

Oldtimer klub postoji već deset godina i ove godine su jedini ušli u Svjetsku organizaciju oldtimera te su ušli u članstvo i partnerstvo s UNESCO-om.  „Bosna i Hercegovina, Srbija i Hrvatska su jedine zemlje na Balkanu sa članstvom FIVA-e. Radimo nešto za promociju grada i države i napravili smo nešto pozitivno za ljude, bez pomoći države i njenih institucija“, izjavio je za treći.ba predsjednik Oldtimer kluba Mostar Zdravko Vidović.

Svake godine, FIVA održava Godišnju skupštinu (General Assembly) u drugoj državi, a naporom predstavnika Oldtimer kluba Mostar, konferencija bi iduće godine mogla biti održana u Mostaru.

Oldtimer klub Mostar krenuo je s jednim vozilom, a danas se mogu pohvaliti sa uspješnim stvaranjem kontakta s 250 klubova iz svijeta.

Renata Nosić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.