Van Gogh fanovima poklonio akustični rock spektakl, grupa uskoro na turneji po BiH

rođendanski koncert
Van Gogh fanovima poklonio akustični rock spektakl, grupa uskoro na turneji po BiH

Rock grupa Van Gogh iznenadila je svoje fanove na rođendanskom koncertu u Beogradu kada je izvela neke od najvećih hitova u akustičnoj verziji. Popularna grupa svojim fanovima putem svog Youtube kanala poklanja ovaj akustični rock spektakl koji je ujedno i najava velike turneje u sklopu koje će se zaustaviti u nekoliko bh. gradova tokom 2018. godine.

Ispunjeni dobrom energijom i publika i članovi benda ozareni su izašli sa koncerta, što je nagnalo frontmena Zvonimira Đukića Đuleta da pokloni svim ljubiteljima grupe Van Gogh "Rođendanski acoustic koncert" koji možete pogledati na njihovom zvaničnom Youtube kanalu.

"Bend Van Gogh je uvijek spreman da se mijenja. Vođen instinktom i govorom čula, nikad se nije oslanjao na postignuto što smo pokazali i novim akustičnim stilom. Napravili smo nešto potpuno drugačije i mnogo smo sretni zbog toga", kazao je frontmen Zvonimir Đukić Đule.

Novi akustični stil poznatog rock sastava veoma se dopao publici naviknutoj na eksploziju na bini. Potpuno drugačiji pristup akustičnim izvođenjima, stare pjesme koje su dobile novi izraz, a zadržale jaku emociju naišli su na oduševljenje fanova. Čak i oni koji koji obožavaju vangogovski tvrđi zvuk "pali" su na senzualnu akustiku, klix.ba

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostar
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C