Centar za građansku suradnju Livno u Ljubuškom organizirao sastanak na temu aktivnijeg antikorupcijskog djelovanja u ZHŽ

Centar za građansku suradnju Livno organizirao je danas javni sastanak na kojem je informirao građane i građanke Ljubuškog o problematici korupcije i nepravilnosti pri zapošljavanju u javnom sektoru Županije Zapadnohercegovačke.

Na sastanku su predstavljeni rezultati analize zakonskih i podzakonskih akata te monitoringa zapošljavanja u javnim institucija i poduzećima u ZHŽ te donesene preporuke za poboljšanje navedenog zakonodavnog okvira.

Na ovom sastanku su razmijenjena iskustava na ovu temu, a razgovaralo se i o podnošenju prijedloga i inicijativa putem dostupnih mehanizama.

Javni sastanci na istu temu održani su jučer u Širokom Brijegu i Posušju, a danas nakon sastanka u Ljubuškom bit će održan i sastanak u Grudama.

Centar za građansku suradnju Livno u Ljubuškom organizirao sastanak na temu aktivnijeg antikorupcijskog djelovanja u ZHŽ

Inače, aktivnost se implementira u okviru projekta „Podrška uključivanju građana u županijama Hercegbosanskoj i Zapadnohercegovačkoj u borbu protiv korupcije pri zapošljavanju u javnom sektoru“, a organizator je Centar za građansku suradnju Livno.

Radio Ljubuški

Objava Centar za građansku suradnju Livno u Ljubuškom organizirao sastanak na temu aktivnijeg antikorupcijskog djelovanja u ZHŽ pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima