back to top

Ćorić: Vjerujem da ćemo se iz Tuzle vratiti s pozitivnim rezultatom

TNT RADIO

Nogometaše Posušja u nedjelju od 13:00 sati u sklopu 20. kola PL BiH očekuje susret protiv FK Tuzla City.

Plavo-bijeli rasterećeni idu u Tuzlu s obzirom na prethodne dvije pobjede u kojima nisu primili pogodak, dok su domaći pod imperativom pobjede.

Sigurno da nas raduje to što nismo primili pogodak u ove dvije utakmice, ali isto tako nećemo bježati od nekih stvari koje nisu bile dobre.

Što se tiče gostovanja, idemo jednoj ekipi koja puno više vrijedi nego što pokazuje tablica, pogotovo dolaskom trenera Petrovića kojeg vrlo dobro znam i poznajem, kazao je trener Posušja Denis Ćorić.

Naglasio je kako su igrači spremni, osim Jenjića koji zbog manje ozljede i mjera predstrožnosti neće putovati s ekipom, a trener ističe kako očekuje dobru utakmicu.

Momci su spremni, dobro smo radili ovaj tjedan, polako ulazimo u ritam i vjerujem da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu. Vjerujem da se s dobrim pristupom, željom, htijenjem i borbom možemo vratiti iz Tuzle s pozitivnim rezultatom, mišljenja je Ćorić.

Pozitivan je i napadač Plavo-bijelih Nikola Mandić koji se složio sa trenerom kako Tuzla City zaslužuje bolju poziciju na tablici PL BiH.

Idemo ekipi koja je jako kvalitetna, ali mi smo sigurno spremni, imali smo dovoljno vremena da se spremimo, idemo osvojiti bodove da nastavimo pozitivan niz, kazao je Mandić.

Posušane idući tjedan očekuje i Kup utakmica protiv Sloge, a zatim i ona protiv Veleža u sklopu Premijer lige BiH.

Objava Ćorić: Vjerujem da ćemo se iz Tuzle vratiti s pozitivnim rezultatom pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima