back to top

Dnevni horoskop za 03.03.2024.

TNT RADIO

Ovan


Vaši porodični problemi mogli bi se loše odraziti na vaš odnos sa prijateljem ili partnerom. Radi se o tome da će komunikacija biti na nezavidnom nivou. Nemojte se raspravljeti previše i kriti kako se osjećate. Ako imate problem, razgovarajte otvoreno o tome. Osoba koja vas voli će vas razumjeti. U suprotnom, zapitajte se da li je zaista vrijedna.

Bik

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
Mnogobrojni susreti i razgovori iscrpljivaće vas i psihički i fizički. Ako ste u problematičnoj vezi, konačno rješenje će vam i dalje izmicati. Uprkos tome, osjećaćete da imate dovoljno snage i volje za konstruktivnu borbu. Zabave i ugodnih trenutaka neće vam nedostajati. U nečijem društvu ćete se osjećati posebno.

Blizanci

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
Ako ste u braku ili vezi, osjećanja će se razbuktati. Pravićete planove o zajedničkoj budućnosti, kupovini ili renoviranju stana ili ćete uređivati sobu za dolazak prinove. Vodite računa o zdravlju, jer se prilično iscrpljujete. Imunitet će vam oslabiti pa usporite dnevni ritam i nemojte toliko raditi i iscrpljivati se.

Rak

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
Uživaćete u okruženju ukućana. Ukoliko se okupite povodom nekakve proslave, kraj dana dočekaćete u izvrsnom raspoloženju. Tome će pridonijeti dobro društvo ili koja čašica alkohola više. Samci će zahvaljujući svom šarmu znati kako trebaju osvojiti osobu koja im se sviđa, a da pri tome ne ispadnu nametljivi.

Lav

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
U jutarnjim satima bićete neraspoloženi. Smetaće vam čak i prisustvo ukućana. Trebaće vam mira koji nigdje ne nalazite. Muče vas i neke poslovne brige pa bi bilo dobro da ih podijelite s bliskom osobom – dobićete mudar savjet! Predveče vam se raspoloženje popravlja pa ćete se rado odazvati pozivu za kafu.

Djevica

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
Zračićete zadovoljstvom i optimizmom. Poznanstvo s osobom suprotnog pola razvijaće se sporije nego što želite, ali vrijeme radi za vas. Tokom dana popustiće vaša napetost pa ćete smirenije obavljati dnevne zadatke i kvalitetnije ih raspoređivati u vremenu. Zahvaljujući preduzetnosti, odnos s ljubavnim partnerom postaje sve bolji.

Vaga

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
Vaš trud će polučiti rezultate. Moguća je neočekivana posjeta drage osobe ili neplanirani, ali uzbudljivi izlazak. Uživanje u ljubavnim vezama zavisiće od toga koliko ćete slobode imati za romantične trenutke. Što ona bude veća, to ćete biti srećniji.

Škorpija

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
Većina planeta podsticaće vas na akciju i ohrabriti da činite sve ono što prije niste mogli ili htjeli. Trebaće vam ljudi i vi ćete njima biti potrebni. Rijetko ćete biti usamljeni. Nova poznanstva i bogatstvo društvenih zbivanja nastojte doživjeti što opuštenije. Mogli biste čuti vijest o nekome bliskom ili nakon dužeg vremena vidjeti staru simpatiju.

Strijelac

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
Mislima će vam prolaziti situacije koje su izvor vaših briga, ali ako o tome porazgovarate s prijateljima, problemi vam se više neće činiti tako teškima i nerješivima. Neće vam odgovarati zadimljeni i bučni prostori, gužva, ni žučne rasprave. Najbolje društvo bićete sami sebi pa ćete vam najbolje biti u društvu omiljene knjige.

Jarac

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
Vijest o velikom događaju mogla bi vas uznemiriti i zbuniti. Vijest će biti kontradiktorna sama po sebi, a razgovori sa prijateljima na tu temu će vas zbuniti još više. Skoncentrišite se na svoje mišljenje. Odgovor je blizu, samo ste vi pod stresom i ne znate kako da odreagujete. Sačekajte nekoliko dana. Sve će se riješiti samo od sebe.

Vodolija

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
Budite oprezni u međuljudskim odnosima. Neko će vas izbaciti iz takta, jer će savjetima pokušati uticati na tok vašeg života ili planova. Izbjegavajte druženje s osobama koje vas čine nervoznima i čiji je način života drugačiji od vašeg.

Ribe

Dnevni horoskop za 03.03.2024.
Vaša intuicija bi vas danas mogla odvesti u pogrešnom pravcu. Da li razmišljate da postupite kako kaže razum ili da ipak poslušate srce? Danas uradite suprotno od onoga što vam nalaže osjećaj. Ako ste i dalje neodlučni, sačekajte neki povoljniji dan. Danas se opustite i ne razmišljajte ni o čemu.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima