back to top

Dnevni horoskop za 06.03.2024.

TNT RADIO

Ovan


Očekuje vas mnogo uzbuđenja i pozitivnih događaja. Moguće je putovanje ili poznanstvo sa zanimljivom osobom. Neki će preduzeti aktivnosti vezane za selidbu. Osjetićete poriv za učenjem i širenjem znanja iako ste davno izašli iz školskih klupa. Mogli biste upisati kurs stranih jezika, računara ili otići na poslovni put.

Bik

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Kontrolišite naglost i imajte više povjerenja u partnerove namjere. Izbjegavajte tračeve s kolegama, jer bi sve moglo poprimiti problematične razmjere. Očekuju vas uzbudljiva događanja na ljubavnom planu. Moguć je susret s osobom koja vam je nekada mnogo značila i koji će raspiriti potisnute emocije i privlačnost.

Blizanci

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Teže ćete se koncentrisati na posao, a odnosi s bliskim ljudima odisaće napetošću i nerazumijevanjem. Nećete imati posebnog sluha za ustupke, što bi moglo unijeti pometnju u ljubavne veze. Iznenadićete partnera svadljivim nastupom i uvredljivim riječima. Nećete prihvatati kritiku na svoj račun.

Rak

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Moguć je napredak na finansijskom planu ili ćete uspješno razriješiti novčane zaostatke iz prošlog razdoblja. Neće vam se svidjeti način razmišljanja kolege s posla, ali je bolje da svoje mišljenje zadržite za sebe. Ako imate zdravstvenih tegoba, zakažite termin kod doktora i ne uzimajte lijekove na svoju ruku.

Lav

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Poslovna snalažljivost pribaviće vam simpatije kolega i nadređenih. Ako se skoncentrišete na tekuće poslove, obavićete ih prije isteka radnog vremena. Pozovu li vas prijatelji na večeru ili zabavu, pazite da u opuštenom ugođaju ne pretjerate s jelom i pićem. Ako planirate negdje otputovati, većinu poslova oko organizacije moraćete obaviti sami.

Djevica

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Suočite partnera s posljedicama neispunjenih obećanja i neodgovornosti. Dajte mu do znanja da nećete tolerisati takvo ponašanje. Nećete imati nerava posvetiti se kućnim obavezama, niti zahtjevima ukućana. Pokažite im da i vama treba više pažnje. Prijatelji će vam pomoći da prebrodite neugodno iskustvo, samo pazite da neke riječi ne protumače pogrešno.

Vaga

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Izvjesna su kraća putovanja koja će ispuniti vaša profesionalna očekivanja, dok će privatni život obilježiti radostan događaj. Veseliće vas uspjeh osobe iz porodičnog kruga pa ćete zadovoljni provesti večernje sate u krugu najbližih. Ukoliko želite ostaviti što bolji utisak na simpatiju, ne vodite računa samo o izgledu nego i o ponašanju.

Škorpija

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Otvaraju vam se nove mogućnosti za zaradu pa možete očekivati dobit od investicijskih fondova i poslovnog partnerstva. Ako ste u položaju da upravljate tuđim finansijskim sredstvima, bićete zadovoljni ostvarenom dobiti. Mnogo energije potrošićete na spremanje i čišćenje, ali kad posao privedete kraju, uživaćete u rezultatima.

Strijelac

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Lakoća izražavanja i komuniciranja te nove ideje osiguraće vam uspjeh u mnogim aktivnostima. Porodična pitanja zahtijevaju da im posvetite više pažnje i vremena, ali biće vam draže iskoristiti slobodne trenutke za neke ugodnije stvari. Pomno ćete se uređivati za susret sa simpatijom ili za izlazak u većem društvu.

Jarac

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Malo toga će vam danas ići od ruke pa ne započinjite dan s većim obavezama. Ljubomora će nagrizati odnos s partnerom. Osjećaćete kao da niste jedno za drugo, ali čim ostanete nasamo shvatićete koliko vam partner nedostaje i koliko vam je bitan. U poslovnom životu očekujte zastoj u pregovorima i kašnjenje plate ili honorara.

Vodolija

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Spretno ćete voditi pregovore i usmjeravati situacije u svoju korist. Usmjerite energiju na učenje, obrazovanje, putovanja i razgovore s osobama od kojih imate šta naučiti. Odlikovaće vas snaga uma i prodornost, a neće vam nedostajati ni smisla za praktično. Samci će razmišljati o zanimljivoj osobi koju su nedavno upoznali.

Ribe

Dnevni horoskop za 06.03.2024.
Već na početku dana odredite prioritete, kako ne biste gubili vrijeme i energiju. Ne prepirite se s osobama koje razmišljaju drugačije od vas, posebno ako su u pravu. Oslabljena koncentracija iziskuje veću pažnju u obavljanju poslovnih obaveza. Mogli bi vam promicati bitni detalji pa udvostručite oprez.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima