back to top

Dnevni horoskop za 07.05.2024.

Ovan


Pred vama je dan ugodnih susreta i zanimljivih razgovora. Koncentracija i pamćenje biće na vašoj strani. Dobar utisak koji ostavljate u društvu priskrbiće vam simpatije korisnih saveznika. Prionite na učenje, kreativne aktivnosti i one intelektualnog predznaka. U saobraćaju pazite i ne vozite prebrzo!

Bik

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Dan je odličan za obavljanje poslova po gradu, bilo da je to kupovina, odlazak u banku ili na šaltere na kojima trebate isposlovati dokumente. Gdje god se nađete, širićete optimizam i za svakoga imati lijepu riječ. Osjetićete potrebu da poradite na svom izgledu ili fizičkoj formi te ćete uspješno napraviti frizuru u kućnoj radinosti.

Blizanci

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Teškoće na koje ste nailazili postaju stvar prošlosti pa dan možete organizovati bez straha od nepredviđenih okolnosti. Na novčanom planu mogući su zastoji, ali će vas iznenaditi brzina kojom će se riješiti jedan pravni problem.

Rak

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Energija vam je u padu pa ćete biti skloni preuveličavanju teškoća. Pritisnuti ste velikim očekivanjima nadređenih ili poslovnih partnera pa biste se mnogi mogli naći u vremenskoj stisci. Shvatićete da se od vas očekuje više nego što možete odraditi. Nemojte ćutati već se pobunite i izborite za svoja prava.

Lav

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Dan je povoljan za sklapanje novih prijateljstva ili ulaske u ljubavnu vezu. Podrška koju ćete dobiti od važne osobe pokazaće se ključnom u rješavanju jednog nesporazuma, pri zapošljavanju ili napredovanju.

Djevica

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Moraćete ulagati više energije u situacije koje to inače ne zahtijevaju. Teško će vam pasti odlazak u kupovinu ili komunikacija s roditeljima. Danas ćete biti teški za saradnju pa bližnjima neće biti lako izaći s vama nakraj. Poremete li vam se planovi koje ste imali za veče, dugo ćete osjećati napetost.

Vaga

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Porast samopouzdanja pozitivno će se odraziti na vaš poslovni uspjeh. Bićete direktni i znati doprijeti do onih ljudi koji vam mogu pomoći da se zaposlite. Slobodni će s više hrabrosti pristupiti simpatiji. Neke bi mogla kontaktirati simpatija koju ste upoznali na nečijem rođendanu.

Škorpija

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Ukućani će vam pomoći u podmirenju finansijskih potreba. Trebate li nešto kupiti za svoj dom, uradite to danas, jer ćete dobro odabrati i po povoljnoj cijeni. U poslu ćete diplomatijom riješiti manje prepreke, nakon čega će se stvari odvijati u očekivanom pravcu. Ako ste nečim uvrijedili partnera, iskupite se malim znakom pažnje.

Strijelac

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Ne trošite previše vremena na razmišljanje i tmurne monologe – bolje uradite nešto korisno za sebe. Posvetite više vremena i pažnje djeci i podržite ih u onim nastojanjima koja smatraju bitnima u životu. Otvorena rasprava s partnerom izazvaće krizu u odnosu, ali stvari će se predveče riješiti.

Jarac

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Nećete biti zadovoljni razvojem poslovne situacije, a otvoreno negodovanje može naljutiti vašeg šefa. Poslovni pritisak ublažićete tako da se povučete u pozadinu zbivanja. Više sreće pratiće vas u ljubavnom životu.

Vodolija

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Mogli biste osjetiti nalet kreativne energije, što bi vas moglo ojačati u ideji da se bavite hobijem koji ste zanemarili. Na poslovnom planu sve vam ide od ruke – dobićete zeleno svjetlo za početak djelovanja ili će vam uplata leći na račun. Slobodnima se smiješi novo poznanstvo, a zauzeti će uživati u ljubavnom zagrljaju.

Ribe

Dnevni horoskop za 07.05.2024.
Ljubavne probleme doživljavaćete previše ozbiljno. Budite objektivniji, jer pretjerujete s kriticizmom i spočitavanjima partneru. Popustite malo, dajte drugoj strani priliku da iznese svoj stav i mišljenje.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima