back to top

Dnevni horoskop za 09.03.2024.

TNT RADIO

Ovan


Ljubavna zbivanja iziskuju više posvećenosti. Obratite pažnju na partnerovo ponašanje, naročito ako je povučen u sebe. Razgovarajte, možda vam se otvori. Imaćete osjećaj da partner nešto skriva od vas. Nemojte ga odmah kritikovati, možda je vaša procjena pogrešna.

Bik

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Priuštite sebi više zadovoljstava. Učinite tako da bude vama po volji, čak iako vas bližnji optuže za sebičnost. Prijateljski kontakti će vam goditi, ali što se ljubavi tiče, najbolje bi bilo da izbjegnete nagle rezove ili brze početke. Neka se ljubav razvija polako. Pred samcima je veče koje donosi mnogo uzbuđenja pa svakako negdje izađite.

Blizanci

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Ne trošite dan na preispitivanje odluka i traženje grešaka. Takvim razmišljanjem samo ćete pokvariti sebi raspoloženje. Osjetite li psihički umor, uradite nešto kako biste se osjećali bolje. Dosadiće vam ljudi koji vas stalno opterećuju svojim problemima, a da vas nikad ne upitaju kako ste. Izbjegavajte druženje s takvima.

Rak

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Mogli biste donijeti bitne odluke vezane za putovanje, mjesto stanovanja ili ljubav. Štogod da odlučite nećete pogriješiti, jer će vas voditi zdrav razum i objektivnost. Posvetite se sebi, njezi tijela, slušanju muzike, čitanju i nečemu što će vas opustiti. U večernjim satima s nekim ćete se dopisivati pa će doći i do obostranih simpatija.

Lav

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Mnogo ćete kontaktirati s ljudima, telefonirati ili slati poruke. Neki će obići rodbinu, naročito ako je neko od njih lošeg zdravlja. S dobrim raspoloženjem nećete se moći pohvaliti, a odlučite li se za popodnevni odmor, zbog nekih briga nećete moći zaspati. Tek s dolaskom večernjih sati raspoloženje će vam se popraviti.

Djevica

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Pazite šta govorite i kome se povjeravate, kako ne biste nekome dali materijala za ogovaranje. Dan bi vam mogao proteći u primanju gostiju pa ćete u večernjim satima padati s nogu od umora. Ako ste u vezi, mogli biste s partnerom dogovarati zajednički život, ali nestabilna finansijska situacija sprečava da to bude u planirano vrijeme.

Vaga

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Bićete skloni raspravama i dokazivanju, što se može negativno odraziti na tok ljubavne priče, naročito ako ste odnedavno u vezi. Nemojte dopustiti da druga strana o vama stekne pogrešnu sliku. Domaćice će se prihvatiti posla, moguće i očekivati dolazak većeg broja gostiju pa će im pomoć ukućana biti i te kako potrebna.

Škorpija

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Ljubavna zbivanja odvijaju se na željeni način. Neko vas zavodi i osvaja pa biste napokon mogli pokleknuti na šarm i pojavu druge strane. Neki će odlučiti dan posvetiti učenju ili hobijima. Sve čega se prihvatite teći će glatko, a neko bi vam u svemu što radite mogao pomagati. U večernjim satima okupićete društvo i dobro se zabaviti.

Strijelac

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Nastojaćete zaštititi svoj ljubavni život od uticaja članova porodice ili rodbine. Bude li neko kritikovao vašeg partnera, oštro ćete mu se suprotstaviti i dati do znanja da je vaš brak samo vaša stvar. Ako ste sami ili emocionalno ispražnjeni, nemojte propustiti večernji izlazak s prijateljima ili dnevnu šetnju gradom.

Jarac

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Izdržljivi ste i vitalni pa lakše podnosite nedaće i obavljate napornije poslove. Ipak, nemojte pretjerivati, jer i vaše tijelo ima svojih granica. Priuštite sebi trenutke opuštanja i odmora i posvetite se stvarima u kojima uživate. Osoba kojoj ste dužni novac požurivaće vas da joj ga što prije vratite.

Vodolija

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Odnosi u kući zadavaće vam problema. Upustite li se u rasprave, uspijevaćete pomiriti zavađene strane ili im problem, koji je uzrok napetosti, prikazati u rješivoj varijanti. Povoljne ljubavne promjene pridonijeće porastu samopouzdanja. Ništa vas neće moći izbaciti iz takta čak iako nailazite na simpatijin otpor.

Ribe

Dnevni horoskop za 09.03.2024.
Bićete energični i nemirni, u potrazi za promjenom. Mnogo ćete razmišljati i u skladu sa svojim spoznajama donijeti odluke koje će ljubavnu budućnost usmjeriti u novom pravcu. Bude li vas društvo pozvalo van, mogli biste odbiti, jer će vam više odgovarati da budete malo sami. Opuštaće vas sanjarenje ili čitanje knjige.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima