back to top

Dnevni horoskop za 12.03.2024.

TNT RADIO

Ovan


Iako ste u razdoblju profesionalnog rasta, ipak ćete se morati odricati da biste negdje dobili. Bićete previše rastreseni da biste se mogli fokusirati na neki cilj. Ne dopustite da vaši postupci pokrenu tračeve i ogovaranja osoba do čijeg mišljenja vam je stalo. Bolje se organizujte, posebno ako planirate odlazak na seminar ili putovanje.

Bik

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Bićete aktivni i u stalnom pokretu. Nova poznanstva i osvježavanje starih prijateljstava osiguraće vam nove poslovne ponude. Ljubavna priča biće puna uspona i padova. Ako održavate vezu na daljinu, splet okolnosti baciće novo svjetlo na prirodu odnosa. Druga strana može zatražiti da se odlučite i pronađete rješenje kako biste bili zajedno.

Blizanci

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Naglošću biste mogli izazvati neugodnosti na radnom mjestu. Preusmjerite energiju na rješavanje nakupljenih obaveza, a rasprave s kolegama izbjegnite. Otvoriće vam se prilika da razgovorom riješite ljubavni problem. Pri tome pazite kakvim argumentima ćete se služiti, jer vas partner čita kao otvorenu knjigu.

Rak

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Mogli biste neplanirano krenuti na kraći put ili veći dio dana provesti izvan doma. Telefonski razgovor s prijateljem otkriće vam zanimljive pojedinosti o osobi koja vam se sviđa. Ako ste u braku, partner bi vas mogao razveseliti prigodnim poklonom, posebno ako obilježavate neki važan datum u vašim životima.

Lav

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Bićete umorni i teškom mukom odrađivati poslove. Jedva ćete čekati kraj radnog vremena, kako biste se kod kuće odmorili i naspavali. U ljubavi pokažite malo više inicijative. Upustite se odvažno u flert i prihvatite zanimljivu ponudu, čak i ako sumnjate u iskrenost druge strane – mogli biste se ugodno iznenaditi.

Djevica

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Zbog poslovne preopterećenosti mogli biste smetnuti s uma neke druge obaveze. Dajte sve od sebe kako biste radno mjesto napustili što ranije i posvetili se stvarima u kojima uživate. Mogli biste osjetiti snažan ubod ljubomore i iznenaditi partnera neprimjerenom reakcijom i ne baš prigodnim rječnikom.

Vaga

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Imaćete želju da izgledate bolje pa će vježbanje, novi režim ishrane ili uljepšavanje donijeti zadovoljstvo. Mogli biste kupiti novi komad odjeće sa skupim potpisom. Dosta napora ćete morati uložiti u dobro funkcioniranje porodice, ali trud će vam se isplatiti. Na poslu vas očekuje zbrka i mnogo posla – organizujte se na vrijeme.

Škorpija

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Očekuje vas povoljan razvoj ljubavne situacije. Nekome je stalo do vas. Ako osjećate privlačnost prema dotičnoj osobi, upustite se u vezu bez previše razmišljanja i prevelikih očekivanja. Roditelji će se intenzivnije posvetiti djeci, možda krenuti u potragu za dobrim instruktorom ili uvesti više discipline u vaspitanje.

Strijelac

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Mogli biste dobiti novčanu podršku od roditelja ili zaraditi putem kupoprodaje nekretnina. Mlađi će dobiti priliku za novi ljubavni početak, ali neće proći bez problema. Ako niste sigurni u svoja osjećanja, ne upuštajte se u izazov s osobom kojoj je samo do flerta. Neko vama blizak očekuje da ispunite dato obećanje.

Jarac

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Bićete prilično energični i direktni pa biste nekome mogli stati na žulj. Poslove ili kućne obaveze odrađivaćete s pola snage, jer ćete pokušati uraditi previše toga odjednom. Romantična zbivanja su pod srećnom zvijezdom – izlazite i družite se. Odnosi s rodbinom se smiruju – ako ste bili posvađani, mogli biste se pomiriti.

Vodolija

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Ulaganja i različiti oblici štednje i osiguranja zaokupljaće vašu pažnju. Mogli biste oročiti ili uložiti ušteđevinu ili obilaziti banke u potrazi za najpovoljnijim uslovima kreditiranja. Izbjegavajte neaktivnost, što više se krećite te diplomatično izbjegnite dosadne osobe. Razmislite o malim zahvatima kojima ćete poboljšati izgled svoga doma.

Ribe

Dnevni horoskop za 12.03.2024.
Borbeni ste i odlučni pa ćete mijenjati sve što vam smeta u poslu i ljubavi. Uz brojne teškoće ishod će biti srećan. Pred vama bi se mogao otvoriti novi poslovni izazov. Sumnjaćete da li ste mu dorasli, ali kada počnete raditi shvatićete da i nije tako teško. Vjerujte instinktu, čak i u situacijama u kojima vam razum sugeriše akciju.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima