DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JANUAR Blizancima poljuljan emotivni status, Škorpije rizikuju, Jarac nikad bliži rješenju…

OVAN

Dnevni horoskop za 13. januar vam donosi sjajne vijesti! Vama tek danas počinje nova godina, jer dobijate ponudu koju ste dugo željeli, a činilo vam se da je nemoguće ostvariti je. Moguće je da ima veze sa inostranstvom, okupite porodicu i prijatelje i proslavite kako dolikuje!

BIK
Vaš dnevni horoskop vam savjetuje da ne shvatate sve lično. Loša komunikacija vlada danas, zbog čega mogu da nastanu brojni nesporazumi i konflikti. Potrudite se da ne pridajete tome značaj, raspoloženje vam se popravlja već krajem dana. U ljubavi je sve kako treba, više spavajte.

BLIZANCI
Zvijezde vam predviđaju neočekivani poziv od osobe iz prošlosti. Da li ponovni kontakt vraća emocije ili potvrđuje vašu odluku koju ste ranije donijeli? Dobro razmislite da li narušavate vaš trenutni emotivni status. Na poslu očekujte mnoštvo obaveza, ali sve ćete uspjeti da završite na vrijeme.

RAK
Posao je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Tragate za novim idejama, načinima da se situacija poboljša, ali najviše želite adekvatnu promjenu. Ovo je idealan dan da pogledate oglase, raspitate se kod prijatelja za otvorene mogućnosti, imate velike šanse da se već danas zaposlite. Ne budite sebični u ljubavi.

LAV
Dnevni horoskop za 13. januar vam predviđa lud provod! Ako ste se baš nameračili da se večeras provedete kao nikada prije, definitivno će tako i biti. Horoskop vam predviđa zanimljiv flert, ali smetaće vam što je druga strana nevjerovatno misteriozna. Ne sumnjajte u svoje moći.

DJEVICA
Danas sreća nije na vašoj strani. Ne pokušavajte da do cilja idete prečicama, bilo da želite napredak u poslu ili da osvojite osobu suprotnog pola. Potrudite se više, budite iskreni i strpljivi. Razmislite da li tražite previše, a da ne dajete dovoljno. Sutra je novi dan, ne odustajte.

VAGA
Dnevni horoskop za 13. januar je u znaku predomišljanja. Iako ovo nije ništa neobično kod vas, horoskop savjetuje da danas brže mozgate i odlučujete. Ukoliko se vaša neodlučnost primijeti, možete da izgubite ono što se dugo željeli. Ne libite se da pokažete svoj stav.

ŠKORPIJA
Vaša tvrdoglavost vas je nebrojeno puta koštala u životu, ali danas može da se isplati. Iako vas ubjeđuju u suprotno, ne odustajte od svoje ideje jer donosi novčani dobitak. Sukobi sa partnerom su sve češći, čini se da nemate iste ambicije. Razgovarajte i dobro razmislite šta želite na privatnom planu.

STRIJELAC
Ne dopada vam se to što vam drugi nameću stavove i mišljenja „kako treba da postupite“. Ipak, trebalo bi da obratite pažnju na savjet starije osobe, potpuno bi vam promijenio ugao gledanja. Prija vam društvo „zabranjene“ osobe, ali znajte da avantura vrlo lako može da preraste u stabilnu vezu.

JARAC
Imate osjećaj da sve što započnete, ne ide kako treba. Potrudite se da svačiju situaciju sagledate iz tuđeg ugla, to može da vam pruži rješenje koje do sada niste vidjeli kao moguću opciju. Obratite pažnju na snove, takođe mogu da vam pomognu u donošenju važnih odluka.

VODOLIJA
Ne prijaju vam promjene koje stižu, ali nemojte unaprijed da se uzbuđujete. Budite strpljivi, jer ako sada pregurate sve ono što vam se ne dopada, stiže nagrada. Osoba sa kojom dugo imate kontakt može da vas iznenadi dolaskom, horoskop savjetuje da budete spremni na vrijeme.

RIBE
Dnevni horoskop za 13. januar vam najavljuje problem sa članom porodice. Ne insistirajte na tome da ste u pravu, jer čini se da ovog puta griješite. Budite otvoreni da saslušate drugu stranu. Partner vam sprema jedno iznenađenje, a to će vas oboriti s nogu!

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima