back to top

Dnevni horoskop za 14.03.2024.

TNT RADIO

Ovan


Dok vaš mozak stremi prema novim revolucionarnim idejama, nešto vas zadržava kako ih ne biste pretvorili u djela. Možda sitni unutrašnji glasić koji vas upozorava kako je vrijeme za usporavanje umjesto automatizovanog prihvatanja novih stvari u život samo zato što su nove. Dajte sve od sebe kako biste uspostavili ravnotežu između ova dva svijeta.

Bik

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
Niste sasvim zadovoljni svojim dostignućem na poslu, tako da ćete kupovinom nadoknaditi sebi sve što su vam drugi namjerno uskratili na bilo kom polju. Malo zahlađenje je nastupilo i u vašem odnosu prema partneru i niste sasvim sigurni kako da postupite. Moguće su probavne smetnje.

Blizanci

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
Profesionalne aktivnosti su, spolja gledano, rutinske – domišljati ste, ali loše koordinišete. Suočite se otvorenih očiju s okolnostima i sigurno ćete pronaći rješenje. Odnos s partnerom je postao opterećujući. Skloni ste gljivičnim infekcijama.

Rak

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
Saosjećajni ste i volite da igrate ulogu “velike majke”. Ali sve prestaje kada shvatite da stvari nisu pod vašom kontrolom. Postaćete štedljivi pa će to iznenaditi mnoge koji misle da vas dobro poznaju. Ako odlučite da se malo više bavite honorarnim poslom, možete dobiti dobru priliku.

Lav

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
Odnosi sa partnerom su na zavidnom nivou, komunikacija je dobra, ali vi ste iz samo vama znanih razloga nezadovoljni. Želite da doživite nešto izuzetno, ali ne ulažete nikakav napor da biste to i ostvarili. Imajte u vidu da je svim ljudima potrebna podrška. Budite nježniji prema partneru.

Djevica

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
Studiozni ste i vrijedni. Volite da kontrolišete finansije i pri tome ne obraćate baš mnogo pažnje na osjećanja ili potrebe svoje porodice. S partnerom razmjenjujete vrlo oštre kritike. Ukoliko imate djecu, obratite pažnju na njihove potrebe.

Vaga

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
Sasvim sigurno ćete zbuniti sve koji misle da vas dobro poznaju. Bićete prizemni i praktični u jednom trenutku, a već u sljedećem ćete graditi kule u oblacima. Partner gaji prema vama iskrena osjećanja i pun je tolerancije i razumijevanja.

Škorpija

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
Posao je vaš pravi dom i imate dosta uspjeha na poslovnom i materijalnom planu. Snažno reagujete na čulne percepcije. S partnerom provodite lijepo vrijeme u planiranju budućnosti. Odnos je iskren i topao ukoliko ste sa pravom osobom. Dobro se osjećate i zadovoljni ste.

Strijelac

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
U poslu ste metodični i praktični. Od saradnika zahtijevate isti stepen angažovanja koji ste i sebi odredili. Suzdržavate se da pokažete svoje emocije pa možete imati brojne prepreke u emotivnom životu. Posljedica toga može biti nepromišljeni brak.

Jarac

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
Volite slobodu u radu te priželjkujete sopstveni posao, ali prije toga ćete morati da zadobijete neko rukovodeće mjesto na poslu koji trenutno obavljate. Odnosi sa partnerom generalno su osjetljivi, a povremeno i neobični.

Vodolija

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
Čudno se ponašate: istovremeno ste lijeni i kreativni. Razmatrate mogućnosti za svoj projekat. Pronicljivi i proračunati možete ostvariti neke svoje želje. Ukoliko od partnera ne dobijete dovoljno materijalne podrške, emocije počinju da vam se hlade.

Ribe

Dnevni horoskop za 14.03.2024.
Intelekt vam je brz, ali praktično usmjeren dok vam intuitivnost pomaže da dobro obavite svoj posao. Finansije vam neće ovih dana biti zadovoljavajuće. Probaćete da popravite svoje raspoloženje flertom, ali ako ste u stalnoj vezi, nemojte to sebi raditi. Vremenske promjene će uticati na vaše zdravlje.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima