back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR Blizance očekuju promjene na poslu, Djevica da ne rizikuje s novcem, Biku sijedi povišica…

TNT RADIO

Ovan
Po svaku cijenu danas izbjegavajte rasprave na poslu jer biste mogli da upadnete u veliki problem. Imate jaku želju da negdje putujete, pa vidite šta možete da uradite po tom pitanju – idite makar do nekog obližnjeg mjesta. Problemi ili nesuglasice koje ste posljednjih dana imali sa partnerom će ubrzo biti riješeni.

Bik
Zbog neke ideje koju iznosite na poslu, svi vas hvale, a moguće je i unapređenje ili povišica. Potrebno je da povedete malo više računa o ishrani i da budete fizički aktivniji, da biste imali više energije. Partner želi da podignete vezu na viši nivo ili da na neki način odete korak dalje u vašem odnosu, pa dobro razmislite šta vi želite.

Blizanci
Moguće je da ćete na poslu morati da uvedete neke promjene koje vam se ne dopadaju, ali nećete imati mnogo izbora nego da ih prihvatite. Već duže vrijeme ste nezadovoljni nečim u svom životu, ali je krajnje vrijeme da prestanete samo da se žalite i da nešto zapravo i uradite. Povedite više računa o zdravlju.

Rak
Provedite više vremena sa porodicom. Iskren i otvoren razgovor sa nekom bliskom osobom bi mogao da vam uljepša dan. Pokušajte da na poslu postignete neki kompromis jer bi tvrdoglavo držanje svog stava danas moglo mnogo da vas košta.

Lav
Svi se oslanjaju na vas u rješavanju problema, što vas ozbiljno zamara jer takva situacija traje već neko vrijeme. Lijepo je pomagati drugima, ali danas budite sebi prioritet i radite sve što vas opušta jer ćete samo tako uspjeti da povratite energiju. Ukoliko vam neka starija osoba ponudi pomoć, prihvatite je.

Djevica
Nije idealan dan za vas kada je riječ o novcu, zato ne donosite nikakve rizične odluke. Zbog neočekivanih problema na poslu ćete možda morati da odlažete neke svoje planove. Potrebno vam je neko osvježenje u vezi, izađite negdje ili iznenadite partnera nečim.

Vaga
Očekujte pomoć kolega u vezi sa nekim problemom na poslu koji vas muči već neko vrijeme. Kada je riječ o finansijskoj situaciji, danas vas očekuju i usponi padovi, tj. priliv novca, ali i neki neočekivani troškovi. Moguće je da ćete sresti nekog starog prijatelja, sa kojim se niste odavno vidjeti, pa ćete sa njim obnoviti kontakt.

Škorpija
Skloni ste da danas trošite novac na potpuno nepotrebne stvari, zato obratite pažnju. Obratite pažnju na ponašanje na poslu jer bi jedna greška mogla da vam napravi problem, zato sve što radite provjerite dvaput. Dobar je dan za ljubav, provedite vrijeme sa partnerom.

Strijelac
Prijalo bi vam druženje sa porodicom i bliskim ljudima, organizujte neko manje okupljanje. Vaša reputacija na poslu raste zahvaljujući trudu koji ulažete i sjajnim idejama koje imate, samo tako nastavite! Neka osoba koju odavno poznajete mogla bi da otkrije svoja osjećanja prema vama.

Jarac
Iscrpljeni ste, zato ne preuzimajte previše obaveza na sebe. Na poslu su izvjesne neke promjene, a ako „odigrate“ kako treba, mogli biste da dobijete i unapređenje ili povišicu. Partner danas iznosi neki problem koji vas muči još od prije, najbolji način da to riješite je iskren razgovor.

Vodolija
Neko bi na poslu mogao da vam „zabode nož u leđa“, zato pazite šta kome pričate i kome vjerujete. Obradujte sebe nečim što ste odavno željeli da kupite, dobar je dan i za igre na sreću. Partner vas u svemu podržava, pa gledajte da i vi njemu budete jednaka podrška.

Ribe
Napredujete na poslu zahvaljujući sjajnim idejama koje danas iznosite. Ne budite previše tvrdoglavi u odnosima sa bliskim ljudima jer biste tako mogli da ih otjerate od sebe. Kada je riječ o novcu, budite mudri i dobro razmislite na šta trošite.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR Blizance očekuju promjene na poslu, Djevica da ne rizikuje s novcem, Biku sijedi povišica… Aloonline.ba.

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima