back to top

DOBRO vam oblačno i umjereno toplo jutro iz Tomislavgrada!

TNT RADIO

Temperatura zraka je 8 stupnjeva C, tiho je, a nebo nad duvanjskim krajem prekrili su sivi kišni oblaci, kiša pomalo i pada, a sunce se još ne nazire iza dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljene današnji dana, zadnji u prijestupnoj veljači, dakle ima dan više, ali svejedno nekako brzo proleti, dan gori doli mnogi i ne primijete. A sjećate li se kada vas je u rano jutro probudilo kukurikanje pivca? Možda još neke prijestupne godine, kakvo je vrijeme  sretni su oni koje budi pivac, a ne mobiteli i kojekakvi alarmi, budilice. Mnogi stariji će se prisjetiti, sa sjetom, takvih vremena, ali…

Ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali  i prvu jutarnju kavu popili, na posao krenuli, nemate razloga biti neraspoloženi, osim ako jutros ne morate stati u red pred zgradom Šumarije u Tomislavgradu kako biste naručili drva? E tada možete biti ljuti, ali ne galamite, ne psujete, sami ste birali one koji nemaju pametno rješenje u ovoj silnoj tehnologiji sklonite redove s ulice, mnoge podsjeti na redove pred Karitasom u vrijeme rata. Nije dobro, ali možda se od tisuću zaposlenih po šumarijama u HBŽ nađe jedan inovator pa ovome stane u kraj? Treba se nadati!

S ljubavlju u srcu, mirom u duši i pozitivnim mislima, strpljivošću i empatijom, s osmijehom na usnama i zahvalnost Bogu na novom danu-velikom daru širite radost i dobro raspoloženje!

P.S. Mi odosmo u red pred Šumariju TG!!!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima