DOBRO vam pretežito oblačno i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je  6 stupnjeva C, tiho je, nebo iznad duvanjskog kraja prekrili su sivi kišni oblaci, sunce se još ne nazire iza dragih planina.

Ugodan vam i blagoslovljene današnji dan, prvi radni u tjednu, nekako je mlak, vuče na bezvoljnost, ali ne podliježite vremenskim (ne)prilikama, nego unatoč njima budite vedri i raspoloženi uz prvu jutarnju kavu i spremni na izvršavanje radnih zadataka, obveza. Danas je pokladni ponedjeljak, vrijeme pred korizmu, kada će mačkari ludovati, vrijeme je danas i sutra od karnevala, maskenbala, a dobro je malo skriti se pod maskom, izdržat ćete ova dva dana pretvarati se da jeste ono što niste, glumiti neku drugu osobu, skrivati se pod maskom…Ako vam bude teško, neugodno, pomislite kako je većini naših dragih političara glumiti svaki dan neku dobru i plemenitu osobu, bijele anđele, pretvarati se, a u biti su sasvim druge osobe: lažljivci, prevaranti, gramzljivci, bahati naćvari- uhljebi…nastavite niz.

Ali ne zamarajte se politikom u rano jutro, svakome na njegovu dušu, jer gdje biste stigli kada bi ispravljali sve oni što političari iskrive, iskvare, lažno obećavaju. Svoj posao radite pošteno i briga vas! Samo usput da se u stvari mnogo i ne zamarate politikom govori i nedavno naše istraživanje, anketa (koje još nismo objavili) pokazala je da samo 10% ispitanika na području HBŽ zna nabrojiti dva ministra u Federalnoj vladi, od 152 ispitanika četvero je znalo nabrojiti članove Predsjedništva BiH, a samo njih 15 znalo je tri i više ministara u Vladi HBŽ. Na drugoj strani svi su znali ime grado-načelnika svoje općine i to je to što se tiče zanimanja za političare običnog puka, glasača!

Jutros smo udušili bez namjere, spontano, ali vi s ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom, nebrigom za političare, a brigom za starije i nemoćne, spremni im pružiti pomoć, s osmijehom na usnama zahvalite Bogu na novom danu-lijepom daru i širite dobre vibracije svuda oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima