back to top

DOBRO vam pretežito vedro jutro iz Tomislavgrada!

TNT RADIO

Temperatura zraka je 5 stupnjeva C, puše slab vjetar, nebo nad duvanjskim krajem umjereno je vedro, a i sunce je jutros uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, nakon pet šest oblačnih jutara i kišnih dana, evo nam vedrijeg jutra i nekako čišćeg i zdravijeg jer je podburilo, južine nestalo, a bolje se i spavalo, ljepše sanjalo. Pa ako ste i vi među sretnicima koji su se dobro naspavali, uranili i pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama, zahvalite Bogu na novom danu-lijepom daru i uzvratite dobrim raspoloženjem i spremnošću činiti dobra djela, pomoći potrebitima.

I ne bojte se života i njegovih zamki, problema koji svako malo iskrsnu pred vama, budite hrabri i pribrani sve ih rješavati ili riješiti, ne nužno odmah, neko polako, temeljito, razborito, znajući da nema živog stvora bez nekih problema, nekada manjih, nekada većih, ali narodna mudrost kaže: “Što ne došlo, to ne prošlo”, dakle ako su brige, ako su problemi, ako je tuga (ona najteže prolazi!) neka vas tješi pomisao da će proći, ali i kada je vedro, bajkovito, kada vam sve ide od ruke ne oholite se jer i to će proći.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima i empatijom za druge, krenite u susret novom danu i s osmijehom na usnama širite radost i dobro raspoloženje na sve strane!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima