Dr.sc. Ante Čuvalo najavio večerašnje predstavljanje 5.godišnjaka Bilig

Program obilježavanja Dana Grada Ljubuškog započinje večeras predstavljanjem Biliga- petog godišnjaka u izdanju udruge Hercegovačka kulturna baština – Bilig, tim povodom gost u programu našeg radija bio je osnivač i predsjednik udruge dr.sc. Ante Čuvalo.

“Iako smo osnovani u Ljubuškom naša udruga djeluje šire, na cijelom prostoru Hercegovine, stoga je i naš godišnjak ogledalo našeg rada i prostora u kojem djelujemo. Upravo je naš naziv Bilig znamen hrvatskog naslijeđa kojeg njegujemo u svom radu. Zahvalio bih se svima koji nas podržavaju u našem djelovanju, svim članovima udruge i suradnicima u godišnjaku. Iskoristio bih priliku pozvati sve večeras u hotel Bigeste na predstavljanje koje započinje u 19.00 sati” istaknuo je .

I ovo peto izdanje godišnjaka bogato je po svom zanimljivom i raznolikom sadržaju ali i broju zastupljenih autora koji se predstavljaju sa brojnim zanimljivim temama iz raznih područja od povijesti, sporta, književnosti, arheologije, prirodoslovlja, pjesništva do pregleda godišnjih kulturnih događanja u Ljubuškom, Čapljini, Čitluku, Grudama, Neumu, Posušju, Ravnom, Širokom Brijegu.

Objava Dr.sc. Ante Čuvalo najavio večerašnje predstavljanje 5.godišnjaka Bilig pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

radioljubuski.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima