back to top

Gradonačelnik Stoca zahvalio svima koji su sudjelovali u potrazi

TNT RADIO

Grad Stolac na čelu s Gradonačelnikom Stjepanom Boškovićem zahvaljuje svim službama, građanima i volonterima i svima koji su na bilo koji način pomogli pri pronalasku tijela nesretno preminulih Filipa Stankovića i Marka Vukića.

”Svoje zahvale upućujemo Federalnoj upravi civilne zaštite i njihovom specijaliziranom timu za spašavanje na vodi i pod vodom i Upravi za civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ Mostar”, poručili su iz ureda gradonačelnika.

Posebno hvala Ronilačkim klubovima Mostar i Extreme explorer Mostar koji su neumorno danima zaranjali u nabujalu Bregavu.

Hvala i članovima Gorske službe spašavanja i to timovi iz Čapljine, Čitluka, Mostara i Žepča koji su također sudjelovali u potrazi.

Zahvaljujemo se Policijskoj stanici Stolac, Civilnoj zaštiti Stolac, Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Stolac, Komunalnom poduzeću Stolac, djelatnicima Elektroprivrede HZ HB Mostar – Poslovnica Elektro Stolac, kao i poduzećima: Hering d.d. Široki brijeg, GP Hercegovinainvest Stolac, Graditeljstvo Matić d.o.o. Čapljina, Misir d.o.o. Stolac, Namex Stolac, Agrocentar Stolac, Pekarna Stećak Radimlja i restoran „Sampjero“ Stolac.

Posebno smo tih dana imali priliku susresti ljude za koje jedna poslovica kaže: “Kada Bog nekome želi na poseban način iskazati svoju ljubav, daruje mu prijatelja!”.

Zaista je to tako, mnogi dobri ljudi iz Stoca, posebno Vidova polja spremno su priskočili u pomoć i pomagali u potrazi.

Još jednom veliko hvala svima koji su pomogli na bilo koji način i pokazali razumijevanje. Nadamo se da u našoj zahvali nismo nikoga nenamjerno izostavili.

U proteklom tjednu Stolac je izgubio dva mlada života, ali pokazao i veliko srce”, zaključili su.

Objava Gradonačelnik Stoca zahvalio svima koji su sudjelovali u potrazi pojavila se prvi puta na Čapljinski portal.

caportal.net

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima