back to top

Horoskop za 04.06.2024. godine

Ovan


Nemojte obećavati prijatelju nešto što ne možete ispuniti. Kad dođe vrijeme suočavanja, osjećat ćete se neugodno. Posvetite vrijeme ozbiljnom razgovoru sa partnerom, posebno ako on inzistira na tome. Dobro saslušajte njegove kritike, možda propuštate nešto važno za vaš odnos.

Bik

Horoskop za 04.06.2024. godine
Komunikativni ste i spremni na opraštanje i pomirenje. Danas ćete biti otvoreni za razgovor o svojim brigama i dubljem smislu života. Dinamičan dan omogućit će vam mirno veče. Ako planirate putovanje ili posjetu rodbini, dočekat će vas srdačno. Uživat ćete u njihovoj pažnji.

Blizanci

Horoskop za 04.06.2024. godine
Ako uspijete izgraditi intimniji odnos sa partnerom, shvatit ćete koliko to može unaprijediti vašu vezu. Osim riječi pomirenja, napravit ćete dogovore za zajedničku budućnost. Istaknut ćete se u društvu svojim oštrim primjedbama. Sa malo riječi, reći ćete više nego oni koji pričaju previše.

Rak

Horoskop za 04.06.2024. godine
Vaše raspoloženje bit će promjenjivo, a odnosi s drugima će varirati – s nekima ćete se odlično slagati, dok ćete se s drugima svađati. Vrijeme je da prestanete stalno udovoljavati ukućanima, rodbini ili prijateljima. Ako nastavite tako, osjećat ćete se iscrpljeno. Više pažnje posvetite sebi i svojim potrebama.

Lav

Horoskop za 04.06.2024. godine
Uživat ćete u kafi s članovima porodice, posjetama prijatelja i sudjelovanju u društvenim događajima. Više pažnje posvetit ćete svom izgledu, neki će posjetiti frizera ili kozmetički salon. Ako pozovete prijatelje ili rodbinu na večeru, oduševit će vas njihovim pohvalama. Uživat ćete u komplimentima i dobrom društvu za stolom.

Djevica

Horoskop za 04.06.2024. godine
Već ujutro ćete započeti s komunikacijom putem elektronske pošte. Moguće je dogovoriti susret s osobom s kojom se dopisujete, a da se još niste vidjeli uživo. Strah od tog susreta nestat će čim se susretnete oči u oči. Ako se bavite kreativnim zanimanjem, neće vam nedostajati inspiracije.

Vaga

Horoskop za 04.06.2024. godine
Ako niste iskreni prema partneru, kupovina poklona kao iskupljenje neće biti dovoljna. Druga strana će tražiti iskrenost i jasnoću. Osjećat ćete da neki članovi porodica iskorištavaju vašu dobrotu. Kad vama budu trebali savjet ili pomoć, imat će izgovore, što će vas povrijediti.

Škorpija

Horoskop za 04.06.2024. godine
Ljubavna situacija mogla bi se učiniti složenijom nego što jest. Razgovor s prijateljem mogao bi otkriti nešto što ste propustili primijetiti. On će bolje procijeniti vašu situaciju i dati vam korisne savjete. Danas se potrudite obaviti što više obaveza kako biste osigurali mirno veče za odmor.

Strijelac

Horoskop za 04.06.2024. godine
Morat ćete brzo obaviti mnoge kućanske poslove. Pokušajte uključiti ukućane u te obaveze. Ako ste u vezi, osmislite neki zabavan provod za vas dvoje, a ako ste slobodni, hrabro se suočite s osobom koja vam se sviđa – danas bi trebalo biti lakše. Samo hrabro naprijed!

Jarac

Horoskop za 04.06.2024. godine
Bavljenje tjelesnim aktivnostima, čitanje ili druge vrste zabave pomoći će vam ispuniti slobodno vrijeme. Danas ćete biti duhovno orijentirani, više se oslanjajući na svoju intuiciju. Izbjegavajte ljude koji vam crpe energiju. Ako budete kritizirani, nemojte se uplitati u raspravu – osmijehom pokažite da niste zainteresirani.

Vodolija

Horoskop za 04.06.2024. godine
Ako vas je prijatelj nešto uvrijedio, ne gubite cijeli dan misleći o tome. Samo ćete se nervirati uzalud. Istinsko zadovoljstvo pružit će vam vrijeme provedeno s partnerom. On će uspjeti poboljšati vaše raspoloženje, pa iskoristite svaki trenutak zajedničkog druženja i razgovora.

Ribe

Horoskop za 04.06.2024. godine
Istaknuti ste svojom svestranošću i marljivošću. Dan će vam biti ispunjen aktivnostima i obavljanjem različitih poslova. Komunikacija s partnerom bit će puna razumijevanja, iskoristite to za otvoreni razgovor. Razjasnit ćete mnoge stvari, čak i dotaknuti neke osjetljive teme.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima