back to top

Horoskop za 15.06.2024. godine

Ovan


Partneru ćete primjećivati mane, ali ni on više neće tolerisati neke vaše propuste. Očekujte rasprave, posebno ako ne priznajete svoje greške i ne pristajete na ustupke. Komunikacija s bliskim osobama će biti otežana, posebno s djecom, prijateljima i rođacima. Opustite se uz omiljeno štivo, film ili lagane fizičke aktivnosti.

Bik

Horoskop za 15.06.2024. godine
Vieliko ćete raditi po kući, spremiti ili preurediti prostor i takvi poslovi će vam prijati. Nećete razmišljati o problemima već ćete uživati u sitnicama. Ako niste raspoloženi za susrete s nekim ljudima, odgodite dogovore. Nijedno od njih se neće naljutiti, a vi ćete bar naći trenutke za sebe.

Blizanci

Horoskop za 15.06.2024. godine
Zahvaljujući veštini i snalažljivosti, uspješno ćete se izvući iz neugodnih situacija. Na ljubavnom planu moguća su iznenađenja, neočekivani potezi partnera ili odgovor na vaš poziv. Bićete puni optimizma i želje da promijenite svoj život nabolje. Ako pušite, odlučićete da prestanete, a povedite računa i o ishrani.

Rak

Horoskop za 15.06.2024. godine
Iako ćete rado izlaziti, nađite vremena za porodicu. Razrešite nesporazume s ukućanima. Mogli biste osjećati napetost i biti razdražljivi. Fizička aktivnost će biti jedan od načina da postignete više unutrašnjeg spokoja. U ljubavi neka vaše odluke budu jasne. Preuzmite inicijativu, pozovite simpatiju na kafu i bolje je upoznajte.

Izvor: ( www.minimagazin.info / Treci.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima