Hrvatski olimpijac poginuo u teškoj prometnoj nesreći |


Hrvatski olimpijac Antonio Rački poginuo je u sinoćnjoj stravičnoj nesreći u tunelu Pećine, potvrdio je njegov otac i bivši trener Antun Rački.

– Što da vam kažem, svi smo jako potreseni, strašna nesreća. Sreća u nesreći je da mi je unuk, koji je također bio u autu, preživio. Doktori su rekli da ima prijelome, ali da je stabilno. Ne znam kako je točno došlo do nesreće osim onog što pišu mediji. Samo sam čuo da je vozač dosta brzo vozio. Svi smo jako potreseni – kaže shrvani otac i djed Rački.

Inače, Rački je bio sudionik ZOI u norveškom Lillehammeru 1994., te japanskom Naganu četiri godine kasnije.

Stanje ostalih sudionika nesreće

– Oglas –

Iz bolnice kažu za 24sata da su dva pacijenta u dobi od 23 i 60 godina zaprimljena na zavod za ortopediju i traumatologiju KBC Ri, a jedan, u dobi od 20 godina je na odjelu kirurgije. – Sva tri pacijenta su stabilno i van životne opasnosti – kaže v.d. pročelnik Zavoda za ortopediju i traumatologiju Grgo Martinović.

Podsjetimo, sinoć oko 21:40 sati na DC 404 u tunelu Pećine u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradala dva hrvatska državljana, a trojica su ozlijeđeni, objavila je PU primorsko-goranska.

– Oglas –

24sata.hr

– Oglas –

mostarski.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima