Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za Općinu Čitluk utvrđenih proračunom za 2024. godinu

Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za Općinu Čitluk utvrđenih proračunom za 2024. godinu raspisan je u petak, 26. siječnja 2024. godine. S ciljem potpore aktivnostima nevladinih i neprofitnih organizacija na lokalnoj razini koje mogu svojom sposobnošću i specifičnim aktivnostima doprinijeti razvoju pluralističkog demokratskog društva, jačanju lokalne samouprave i sudjelovanju građana u vršenju javnih poslova, Općina Čitluk u Proračunu za 2024. godinu osigurala je 130.000,00 KM.

Pravo prijave na ovaj Javni poziv imaju Udruge građana – nevladine organizacije, a prijavljeni projekti mogu se odnositi na sljedeće kategorije:
– Izgradnja i razvoj lokalne zajednice
– Socijala sigurnost i zdravstvena zaštita
– Kultura i sport
– Ekologija i zaštita životinja

Prijavni obrazac zajedno s traženom dokumentacijom podnose se u zatvorenoj kuverti putem pošte ili predajom u pisarnicu – Centar za usluge građanima – Šalter sala Općine Čitluk s naznakom:

Prijava na Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za Općinu Čitluk

– Povjerenstvu za ocjenjivanje i izbor projekata – GRANTOVI 2024“
– ne otvaraj – otvara Povjerenstvo

Rok za podnošenje prijava je 15. veljače 2024. godine.

Dokumenti:

Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za općinu Čitluk utvrđenih Proračunom Općine Čitluk za 2024. godinu

Prijavni obrazac za 2024. godinu

The post Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za Općinu Čitluk utvrđenih proračunom za 2024. godinu appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima