JOŠ UVIJEK NISTE KUPILI VAŠIM NAJDRAŽIMA NOVOGODIŠNJI POKLON? Evo kako da na osnovu horoskopskog znaka olakšate sebi potragu za darom

Ovan

Ovnom vlada neustrašiva i aktivna planeta Mars, što objašnjava njihovu avanturističku i takmičarsku prirodu. Miler naziva Ovna ‘menadžerom Zodijaka’, dodajući da ‘uvijek žele da pobijede i učine najbolje što mogu’. Ako želite da usrećite Ovna, poklonite mu ‘lijepu, za posao prikladnu bluzu ili dodatke za kućnu kancelariju’, kaže ona.
Takođe preporučuje darove usmjerene na fitnes, poput pametnog sata ili sportski kurs, koji se mogu svidjeti njihovim takmičarskim i marljivim osobinama.

Bik

Znakom Bika vlada Venera, planeta ljepote i ljubavi. Kao takvi, ‘vrlo su senzualni i uvijek cene dodir sela, čak i ako žive u gradu’, kaže Miler.

– Bik voli cvijeće, možete mu nabaviti buket, sobnu biljku ili se možda čak posavjetovati s baštovanom – kaže Miller i dodaje ‘vrhunski parfem, dan u banji ili mekani kućni ogrtač će isto biti hit pokloni za ove duše koje vole ljepotu’.

Blizanci

Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije i intelekta. Nije iznenađujuće da ‘Blizanci vole olovku i papir’, kaže Miler.

– Bilo bi im drago da dobiju dobro nalivpero ili personalizirani pribor za pisanje – objašnjava.

Blizanci takođe mogu biti proždrljivi čitoci koji vole da putuju i istražuju ​​svijet oko sebe, pa će ‘dobra knjiga biti savršen poklon za njih’.

Rak

– Rakom vlada Mjesec, koji vlada domom i svime što je s njim povezano. Oni vole da kuvaju i cijenili bi novi tiganj ili poklon karticu za prodavnicu sa proizvodima namijenjenima za dom – kaže.

Rakovi su takođe jako posvećeni porodici, te bi uživali u porodičnom albumu ili čak u kompletu za DNK testiranje.
Lav

Lavom koji voli pažnju, vlada Sunce ili ‘središte svemira’, kaže Miler.

– Žele da se dotjeraju i svojim izgledom plijene pažnju. Odjeća njihovog omiljenog modnog dizajnera, boca šampanjca ili otmeni kozmetički proizvodi će ih oduševiti – objašnjava.

Djevica

– Pod vladavinom Merkura (planeta komunikacije), Djevice uvijek o nečemu razmišljaju pa bi knjiga zagonetki za odrasle bila lijepi poklon – kaže Miler.

Kao zemljani znak, Djevice takođe vole sve prirodno i utemeljeno.

– Oni bi cijenili neke organske čiste kozmetičke proizvode ili aktivnost koju mogu obavljati svojim rukama, poput časa kuhanja – kaže ona.

Vaga

Poput Bika, Vagom takođe vlada senzualna Venera.

– Za Vagu je sve u mekoj, prirodnoj ljepoti – voljela bi da dobije svilenkastu bluzu ili posteljinu – kaže Suzan.

– Vage cijene sve lijepe stvari i voljele bi lijepe minđuše ili umjetničko djelo – dodaje. Ako biste radije krenuli putem pretplate, Miler preporučuje neki muzički servis, jer kaže da mnoge Vage svoj život posvete umjetnosti ili muzici.

Škorpije

Škorpije mogu da budu tajanstvene, što ima smisla jer njima vlada Pluton, planeta strasti i snage volje, kao i avanturistički Mars.

– Škorpije vole lijep donji veš. Žena Škorpija takođe nosi puno crnog i kože, voljela bi visokokvalitetnu kožnu torbu ili jaknu – objašnjava.

Škorpije su takođe veliki individualci i cijenili bi personalizirani poklon, poput ogrlice sa privjeskom škorpiona.

Strijelac

Strijelcem vlada Jupiter, planeta pozitivnosti i optimizma. Strelčevi se često nazivaju ‘svjetskim putnicima Zodijaka’, kaže Miler.

– Voljeli bi kvalitetnu torbu za putovanje, ili personalizovanii fotrolu za pasoš. Što se tiče odjeće, ovaj znak voli ‘praktičnu, udobnu odjeću, poput dobrih farmerki ili klasične majice’.

Jarac

Notorno praktični i ambiciozni, Jarčevima vlada Saturn, planeta discipline i očuvanja.

– Oni vole stvari s istorijskom vrednošću. Cijenili bi vintidž broš ili sentimentalni poklon u obliku porodičnog nasledstva poput prabakinih minđuša ili čipkastih rukavica. Jednako bi sjajna bila i poklon kartica za lokalni muzej ili knjiga njihovog omiljenog pisca – objašnjava.

Vodolija

Pod vladavinom futurističke planete Urana, pripadnici ovog znaka su ekscentrični, buntovni i napredni. Oni cijene tehnologiju i duboko brinu za planetu.

– Vodolija je najsrećnija u prodavnici sa tehnologijom. Oni vole elektroniku pa bi mogli da im uzmete novi iPhone ili pametni sat, grafičku karticu… Takođe bi voljeli propusnicu za planetarijum – kaže Miler.

Vodolije takođe mogu da budu osjetljive na potrebe drugih ljudi, a mnogi se pridružuju humanitarnim organizacijama. Razmislite o uspostavljanju humanitarnog projekta u njihovo ime, dodaje astrološkinja.

Ribe

Ribama vladaju planete Neptun i Jupiter, koji predstavljaju maštu, odnosno optimizam. Ovaj vodeni znak daje prednost brizi o sebi i ‘cijenio bi luksuzne poklone poput bombe za kupanje, pahuljastih papuča i preškira’, kaže Miler.

– Kreativnije i emotivnije Ribe bi takođe voljele knjigu poezije, prekrasnu knjigu fotografija ili ulaznice za najnovije bioskopske filmove – kaže Miller.

BONUS VIDEO: 

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima