Filozofski fakultet promovira e-učenje

doc. dr. sc. Marko Odak
Filozofski fakultet promovira e-učenje

„Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru koristimo nove nastavne metode, prije svega tehnologije za e-učenje. Težimo integraciji e-učenja i klasične nastave u hibridni tip što osigurava bolju interakciju studenata i nastavnika, a što u konačnici dovodi i do boljih ishoda učenja“, rekao je prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta SUM-a doc. dr. sc. Marko Odak.

Pojasnio je kako budući studenti na Filozofskom fakultetu zasigurno mogu pronaći studij u skladu s njihovim afinitetima i biti sigurni da će nakon završetka odabranog studija moći kvalitetno odgovoriti na društvene potrebe i izazove.

U intervjuu za Našu TV u gostovanju u emisiji Dobar dan Hercegovino objasnio je kako se stalno radi na osuvremenjivanju studijskih programa. „Posebna pozornost je na tome da studij bude suvremen i primjeren mogućnostima i interesima studenata, potrebama poslodavaca, a i usporediv sa srodnim programima na referentnim visokoškolskim ustanovama“, objasnio je prodekan Odak.

Istaknuo je kako aktivnosti Filozofskog fakultet budući studenti mogu pratiti preko službene web stranice fakulteta, facebook i instagram profila, kao i preko studentskog portala treci.ba.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista