Klub hrvatskog jezika i književnosti obilježio četvrtu godišnjicu

aktivnosti studenata
Klub hrvatskog jezika i književnosti obilježio četvrtu godišnjicu

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru studenti su proslavili četvrtu godinu djelovanja Kluba hrvatskog jezika i književnosti  ''Franjo Milićević''.

Ovaj klub je jedan od najaktivnijih klubova na Sveučilištu. To potvrđuju mnogobrojni projekti koji su bili realizirani u protekle četiri godine. Predsjednik kluba je student druge godine diplomskog studija hrvatkog jezika i književnosti i novinarstva Ivan Volić.

,,Možemo se pohvaliti različitim aktivnostima, ali prije svega prijateljskom ozračju koje od prvog dana dominira među nama i zahvaljujući kojem smo uspješno realizirali različite projekte. Sve dok bude zainteresiranih, klub će postojati'', kazao je Volić.

O tome kako klub djeluje potvrđuje i posjećenost organiziranih događaja koje ne posjećuju samo studenti, nego i svi oni koji su se poželjeli prisjetiti važnosti hrvatskog jezika i kulutre.

,,Danas  možemo prezentirati mnoštvo aktivnosti u kojima je svatko na svoj način dao dio sebe. Ovom prilikom pozivam mlađe studente koji su spremni za kreativan rad da nam se priključe u realizaciji budućih projekata'', kazala je zamjenica predsjednika Marija Pavković.

Danijela Novaković

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista