Marko Andrijanićuspješno kombinira studiranje i košarku

filozofski fakultet
Marko Andrijanićuspješno kombinira studiranje i košarku

„Upisom studija Odnosa s javnošću želim objediniti svoje znanje“ izjavio je Marko Andrijanić student Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i  košarkaš u HKK Grude. Bavi se košarkom 14 godina. Kroz sav taj put njegovi roditelji su bili uz njega i uvijek su bili njegova najveća moralna podrška.

Marko je sa svojim klubom osvojio prvenstvo Herceg-Bosne. Oduvijek je bio ustrajan i to ga je dovelo do jednog od najboljih strijelaca u HKK Grude.

„Ne gledam daleko u budućnost, ali planiram nakon uspješno završenog preddiplomskog studija okušati se u košarci te uz košarku nastaviti sa studijem“, istaknuo je Marko.

Govori kako nikada neće zaboraviti trud koji je uložio tijekom treniranja košarke. „Ali zato sada vidim da sve te godine nisu bile uzalud“, izjavio je Marko.

Fakultetske obaveze i treninge uspješno usklađiva. „Predavanja su bila većinom kroz jutro i popodne, a treninzi su bili u sedam sati na večer tako da mi i nije bio toliki problem uskladiti fakultetske obaveze s treningom, a utakmice su bile vikendima“, objašnjava Marko.

Fakultet mi je zanimljiv posebno ovaj smjer za koji sam se ja opredjelio i puno toga se može naučit, a za profesore mogu reći samo sve najbolje jer svako od njih radi odličan posao.

Stipan Dodig

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista