Martina Prskalo: Između nastupa učila sam za ispite

Portret
Martina Prskalo: Između nastupa učila sam za ispite

 „Smatram da sam pronašla savršen balans kojim ne ispašta ni fakultet, a ni obveze koje moj posao nosi“, kazala je za Treći.ba Martina Prskalo, studentica preddiplomskog Studija radiološke tehnologije na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučičišta u Mostaru.

Još kao mala djevojčica osjetila je  povezanost s glazbom. „Oduvijek je bila dio mene. To je ljubav koja ni dan danas nije ništa manja", ističe Martina.

Svoj prvi uspjeh zabilježila je kao djevojčica 2012. i 2013. godine osvajanjem prvog i drugog mjesta na Brotnjo festu, a kasnije se uz nagovor prijatelja odlučila i za snimanje covera pjesama Impossible, Don't you remember i Girl on fire koji su objavljeni na YouTube-u. Kako i sama kaže na samom početku nije očekivala veću razinu, ali 2018. godine njen talent primjetio je bend Deja Vu iz Mostara s kojim je ostvarila uspješnu suradnju.

U godinu dana djelovanja bend je snimio četiri covera, a prvi cover Da se opet rodim ima oko 12 tisuća pregleda. Iako najviše nastupaju na svadbama, imali su priliku pjevati i po lokalima i klubovima kako u BIH tako i u susjednoj Hrvatskoj.

Martina ističe kako je uskladiti sve obveze u samom početku bilo malo teže za nju kao početnicu jer se znalo dogoditi da između dva bloka na nastupima ponavlja gradivo za ispit.

„Najvažnije je ne odustati od svojih snova, kada naiđemo na prvu prepreku", poručuje Martina.

Martina Dragičević

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista