IN MEMORIAM: Preminula sveučilišna profesorica Marijana Sivrić

filozofski fakultet
IN MEMORIAM: Preminula sveučilišna profesorica Marijana Sivrić

Nakon kraće bolesti u svojoj 54-oj godini života u srijedu je preminula prof. dr. sc. Marijana Sivrić, koja je posljednjih godina radila na Filozofskom fakultetu Sveučilištu u Mostaru.

Posljednji ispraćaj pokojnice kreće u petak, 25. listopada 2019. u 15.00 sati ispred mrtvačnice u Čitluku. Pokop će se obaviti u groblju Podadvor u Čitluku. Obitelj prima sućut jedan sat prije početka ispraćaja u mrtvačnici.

„Napustila nas je profesorica koja je ostavila trag na brojnim generacijama studenata. Iskrena sućut obitelji preminule u ime svih zaposlenika Fakulteta. Pokoj vječni daruj joj Gospodine i svjetlost vječna neka joj svijetli!“, navode s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Prof. dr. sc. Marijana Sivrić neko vrijeme radila je kao profesorica engleskog jezika u srednjoj školi, zatim na Pedagoškom fakultetu u Mostaru, a posljednjih godina predavala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Od 2010. do 2016. obnašala je dužnost pročelnice Studija engleskoga jezika i književnosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista