Na kreativno tematskoj radionici MAKING A REGNET sudjelovalo i nastavno osoblje SUM-a

Banja luka
Na kreativno tematskoj radionici MAKING A REGNET sudjelovalo i nastavno osoblje SUM-a

Western Balkan Alumni Association (WBAA) je organizacija koja okuplja bivše stipendistice i stipendiste Erasmus+ programa akademske razmjene iz zemalja Zapadnog Balkana. Radionica pod nazivom „MAKING A REGNET“ održana je u Banja Luci, a regionalni je projekt WBAA.

Sa Sveučilišta u Mostaru, događaju su nazočile doc. dr. sc. Anita Jurić s Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta, doc. dr. sc. Nikolina Pandža s Filozofskog fakulteta te magistrice Kemije Marina Marić i Anđela Miškić sa Fakulteta Prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. Posjetitelji su također bili profesori i studenti iz ostalih zemalja Zapadnog Balkana (Albanija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Srbija i Kosovo) koji su održali prezentacije o svojim Sveučilištima i iskustvima vezanima za programe studentske razmjene.

Prof. dr. Saša Petković sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci održao je predavanja i radionice te sudionike na zanimljiv način naučio kako pravilno napisati i aplicirati na neki od EU projekata.

Organizatori ovog događaja i voditelji projekta bili su prof. dr. Tihomir Latinović sa Mašinskog fakulteta Univerziteta u Banja Luci, doc. dr. sc. Renata Petrevska Nechkoska, Ekonomski Fakultet Prilepc Univerziteta Sv. Kliment Ohridski Bitola, Sjeverna Makedonija i doc. dr. sc. Anita Jurić s Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Radionica u Banja Luci bila je izvrsna prilika za učenje, razmjenu mišljenja, ali i prigoda za planiranje novih, zajedničkih projekata u sklopu WBAA organizacije.  

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista