Nisam sigurna zašto treniram kickboxing, ali sam sigurna da sam se zaljubila u njega

Nikolina Vidačković
Nisam sigurna zašto treniram kickboxing, ali sam sigurna da sam se zaljubila u njega

„Iskreno, ni dan danas nisam u potpunosti sigurna zašto treniram kickboxing, ali sam sigurna da sam se zaljubila u njega“, kazala je Nikolina Vidačković sa Studija novinarstva na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru koja se prije četiri godine počela baviti ovim sportom, nakon pet godina timskog sporta, odbojke.

Puna je želje i volje za ovim sportom, nastoji sve svoje obaveze odraditi sve do zakazanog treninga.

„Teško je kombinirati posao, fakultet i trening, uvijek moraš birati nešto što ćeš malo zapostaviti. Svijesna sam da ću jednog dana morati donijeti konačnu odluku koja će me uvelike udaljiti od mečeva, jer živim u državi u kojoj se ne može uopće preživjeti od ovog sporta“, kazala je Nikolina.

Objašnjava da je sve svoje životne obaveze prilagodila je treninzima. „Dogodilo se kako smo četiri puta odradili pripreme pred natjecanje, koje bi se otkazalo par dana prije zakazanog. Smiješno mi je što se borimo za normalan nastavak života. Trenutno se nalazimo i u ovoj situaciji koja nas je zatekla s panedmijom virusa COVID-19. S jedne strane mlade ljude se potiče na zdrav život, a s druge strane čeka nas niz zabrana, što nam uvelike otežava situaciju  s ovim sportom“, istaknula je Nikolina.

Andrijana Ivanković

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista