Patricija Grbešić, studentica ekonomije, kreativna duša IP designa, voli brojeve i pleše folklor

svestranost
Patricija Grbešić, studentica ekonomije, kreativna duša IP designa, voli brojeve i pleše folklor

''Cijelu srednju školu sam mislila da ću studirati nešto povezano s umjetnošću, no volim brojeve i gotovo cijela obitelj mi se bavi financijama, tako da sam se odlučila za ekonomiju. Svoju kreativnu stranu nisam nikad zaboravila, pa je tako došlo do IP designa'', kazala je Patricija Grbešić, svestrana studentica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Patricija je još jedna studentica koja dokazuje da se uz fakultetske obaveze mogu raditi različiti hobiji, ako ih dovoljno voliš. Iako je studentica ekonomije, svoju umjetničku dušu je odlučila izraziti i  podijeliti s ostalima. Zajedno sa svojom prijateljicom otvorila je Instagram profil IP design na kojem se mogu pronaći personalizirane svijeće, okvirovi, rekviziti za fotkanje, a ovaj Božić imale su posebnu ponudu prozirnih kuglica za bor u kojima su se nalazile stvarčice koje su kupci željeli unutra.

''Na instagram profilu radim skupa sa svojom prijateljicom Ivanom Galić. Do ideje smo došle na kavi, pričale smo kako želimo raditi nešto kreativno, ali nismo znale što, vremenom smo došle na ideju IP designa i stvarno smo zadovoljne dosadašnjim radom. Jedna drugu nadopunjujemo pa nije toliko teško uz sve to izvršavati i fakultetske obaveze. Same vodimo instagram profil i u njega ulažemo dosta truda, jer je danas marketing na društvenim mrežama najbitniji'', kazala je Patricija.

Osim diplomskog studija i IP desgna, Patricija radi kao fotograf na jednom hercegovačkom portalu te pleše folklor. Za sebe kaže da bolje funkcionira kada ima puno obaveza. U budućnosti bi voljela pronaći posao u struci, biti certificirani računovođa, no nikada ne planira odustati od svog kreativnog izražavanja.

''Kada se slučajno dogodi da imam slobodnog vremena, volim se dobro naspavati, no talenti su dar kojega dobivamo besplatno i naša je dužnost da na njima radimo i da za njih pronađemo vremena, jer sve se može kad se hoće'', poručila je Patricija.

Ana Mikulić
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista