Poziv svima koji su zainteresirani za studij u Francuskoj

UHSI
Poziv svima koji su zainteresirani za studij u Francuskoj

UHSI (udruga hrvatskih studenata u inozemstvu) poziva sve zainteresirane za studij u Francuskoj da im se pridruže na virtualnom sastanku u subotu, 19. siječnja u 18.00h.

Domaćini sastanka bit će Sara Octenjak i Mario Čule. Sara je u Francuskoj od početka preddiplomskog studija, a trenutno je na prvoj godini diplomskog u Parizu, na fakultetu političkih znanosti SciencesPo. Mario je nakon završenog preddiplomskog studija u Mostaru upisao diplomski na Istraživačkom institutu vinogradarstva i vinarstva (Institut des sciences de la vigne et du vin Bordeaux Acquitaine) i trenutno živi u Bordeauxu.

Sara i Mario će u prvom dijelu virtualnog sastanka iznijeti najbitnije informacije o studiju u Francuskoj, a potom će u drugom dijelu odgovarati na postavljena pitanja i komentare. Sara i Mario imaju potpuno različite pozadine i interese, žive u različitim gradovima, primaju različite stipendije i na različite načine su se pripremali za studij u Francuskoj, stoga se nadaju da će zajedničkim snagama pružiti zadovoljavajuće odgovore na sve upite.

Broj sudionika je ograničen na 15 ljudi, radi komfora svih sudionika i efikasnosti sastanka. Ukoliko bude više zainteresiranih, organizirat će se još jedan sastanak na istu temu.
Link na FB stranicu: https://www.facebook.com/UHSI.hr/

PRIJAVE
Prijave se vrše putem e-maila na [email protected] i moraju sadržavati:
– Predmet poruke: “Prijava za webinar”
– Vašu e-mail adresu na koju ćete primiti informacije o načinu uključivanja u virtualni sastanak (ako ne želite to primiti na istu adresu s koje nam šaljete e-mail)
– Vašu ideju, ako ju već imate, o gradu ili sveučilištu koje vas zanima (ako još nemate ideju, to je sasvim u redu, ali napišite nam i to uz vrlo kratak opis vaših interesa ili pozadine).

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista