Studenti psihologije kroz različite radionice i predavanja daju podršku kolegama

filozofski fakultet
Studenti psihologije kroz različite radionice i predavanja daju podršku kolegama

U ovo vrijeme pandemije Udruga studenata psihologije Mentalist, koja djeluje na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, nije bila u mogućnosti imati tjedan Psihologije kao inače, ali su osmislili prigodne radionice kako da studentima pokažu da nisu sami u ovo vrijeme. Tako je Udruga Mentalist organizirala zajedno sa Filozofskim fakultetom, Studijem psihologije i Savjetovališta za studente prvu web konferenciju pod nazivom SumPsyference: Snaga u mladima.

„Jako smo zadovoljni odazivom i reakcijama svih koji su bili pristuni. Naši izlagači su davali brojne korisne savjete kako bi što bolje izdržali ovo vrijeme pandemije“, istaknula je predsjednica Udruge Mentalist Mandalena Bašković .

Iduću radionicu organiziraju studentice Psihologije i volonterke Studentskog savjetovališta Petra Bilać i Kristina Ćosić pod nazivom „Zdrava svakodnevna rutina za veću produktivnost i zadovoljstvo životom“, a održati će se 20. svibnja u 15:00 sati preko Google Meet-a.

Cilj ovih radionica je da studenti Psihologije svojim savjetima pomognu drugim studentima, promicanje važnosti mentalnog zdravlja te da steknu neka nova znanja.

Osim toga članovi udruge su za sve maturante koji se zanimaju za studij Psihologije snimili i zanimljiv video koji se može pronaći na youtubu, gdje govore svoja iskustva tijekom studiranja.

Sanja Karačić
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista