Studenti u kampusu SUM-a o potresu

ANKETA
Studenti u kampusu SUM-a o potresu

Nakon potresa, koji je uzdrmao Hercegovinu, u kampusu Sveučilišta u Mostaru provjerili smo jesu li studenti osjetili potres i kako su se osjećali.

,,Strah me, ali nije toliko strašno. Kad se dogodi potres mislim da bi trebalo stati kod vrata, ali sada to nije bilo moguće'', kazala je Ivana Markić, studentica pete godine matematike i informatike na FPMOZ-u.

„Osjetila sam potres, ali nije me strah, niti me hvatala panika. Bila sam na fakultetu i ostala sam sjediti“, rekla je Matea Bašić, studentica građevine.

„Bio sam vani i  nisam nikako osjetio potres. Kući i u školi su me učili da treba stati ispod neke stabilne strukture, npr. štok od vrata ili ispod stola. Prvih par sekundi me strah, poslije prihvatim i suočim se s tim“, rekao je Ante Raič, student kineziologije na FPMOZ-u.

„Nisam osjetio ovaj posljednji potres  jer sam bio vani, ali onaj jutros jesam. Nije me strah. U slučaju potresa izlazim vani'', za treći.ba rekao je Kristijan Sabljić, student pete godine prava.

,,Da, osjetio sam potres. Bio sam na predavanju i čim smo osjetili potres istrčali smo van'', kazao je Nemanja Šagovnović, student treće godine novinarstva.

Tereza Šušnjara / Ana Dragozet

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista